Nah nah nah

Japp vaken och äter frukost, har precis duschat så ska kläa på mig och sen göra mig iordning oh cykla till intervjun.
Kunde inte sova ett enda dugg inatt, la mig lite innan klockan tio och tänkte att jag skulle sova för jag var ändå trött men nej klockan blev elva, tolv, ett och sist jag kollade på klockan var den halv fyra, vaknade vid fem igen.. Underbart jue, så efter intervjun ska jag hem och sova tror jag är inte trött just nu men lär bli det snart, om två och en halvtimme kan jag nog va på väg hem till sängen iaf (Y)


Not feeling so good today

Vissa dagar är jobbigare än andra, och det hjälper inte att man har haft nästan konstant illamående i 24 timmar kunde knappt somna igår. Så jag vet inte om man börjar bli sjuk eller vad det är trodde det var först att jag inte ätit så mycket och det var därför jag var extremt energilös och ja men idag har jag ätit nästan normalt mycket och mår ändå piss.. så jag vet inte riktigt vad det är.
Så därför ska jag lägga mig i sängen och sova, ska upp tidigt imorgon, typ vid 6 och duscha och göra mig iordning sen blir det intervju nummer 2 klockan åtta. Så wish me luck! :)

Sen imorgon blir det komma hem sova lite till kanske, plugga franskan färdigt eller läsa igenom sidorna igen iaf har redan gjort allt annat, känner mig duktigt! :)
Gå ut oh gå en runda kanske och sen på kvällen blir det utgång eller ja fest iaf någonstans:) Superbra är inte taggad just nu men det blir jag nog imon.
Så ah annars idag har jag gått på stan, köpte ett par leggins sen varit hemma kollat två filmer, Zookeeper och she's the man, spelat angry birds och jag hatar det! Och ja det var typ allt hehe.

Så japp ännu några timmar i mitt underbara liv :D  Jag ska inte klaga jag har det rätt bra faktiskt;)
Men godnatt nu ska jag reloada i min säng med gustaf <3

I'll go where ever you will go

Ska om en timme gå och träffa Sheana så ska vi gå runt sjön (:
Det var länge sen jag träffade henne så vi har lite att ta igen, ska bli kul och skönt att gå ut och röra på sig lite.. Även om jga dock faktiskt har lite träningsvärk efter 150 situps igår, det blev inte så många för idol och en film och sen franskaplugg kom emellan ;p

Så ut och gå med Sheana, sen blir det franska till sju, sen hem och prata med älskling på skype(: och jag funderar på om jag ska äta nudlarna nu eller om jag tar de efter franskan.. tror dock jag hungrar ihjäl om jag inte äter nu..
Har inga pengar så vatten och nudlar är det som gäller och mamma kommer hem på lördag.
Får penger av pappa ikväll som ska gå till klippning men tror jag kanske får vänta med den tills nästa vecka och köpa mat och mjölk ist, aja det löser sig :)

Så nu bestämde jag mig för att koka nudlar och leta upp 24kr till bussen, dyrt att läsa franska.... :p
tjingetjong!

Pepp

Blev sjukt festival sugen idag och längtar tills det blir bandsläpp så man får se vilken festival man åker på nästa år.. Är lite sugen på Siesta igen och måste nog åka på emmaboda, kanske P&L vi får helt enkelt se, så tagga bandsläpp och sen har man ju julklappen klar iår igen hahah.
Så pepp pepp!
Har redan skrivit önskelista till jul annars kommer jag ju glömma allt jag vill ha när det är dags ;p
Och jag har kollat kläder på olika hemsidor idag och ehm ge mig kanske 7000 så har jag råd med det jag vill ha haha.

Så nu lagar jag mat eller ugnen ska bli varm först, kmlyftpotatis, hamburgare och beasås, japp jag tar det jag har hemma och känner mig duktig, dock är det nog världens enklaste sak att värma klyftpotatis i 20min i ugnen, steka en hamburgare på 2 minuter och vispa ner beapulver i vatten och smör.. (Y)
Jag äter iaf nått! Sen blire plugga franska. Tänkte beställt klipptid men får nog inte pengar förrens kanske på torsdag så ser om man kan ta klippning på fredag, usch vill inte bli av med håret men ah.. det svåra är ju luggen..Hmm.




Nått höst test... i brist på fantasi

kärlek
är du kär? - Jajaja
har du dumpat någon? -
Nope

har du verkligen varit kär? - Jaa!
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - Nej
är du rädd för kärleken? - Hm ibland kanske. 

badgirl / badboy

har du rökt? - Jao.
har du varit full vid fel tidpunkt? -
Ah.

tycker du att det är coolt att supa? - Ja klart??!! haha


utseende

hur lång är du? - 177
hårfärg? - Rödbrun typ
stil? - Sköönt, inte så fin dock;p
är du nöjd med ditt utseende? - ibland.
är du mogen? -
Hahahhaha!! inte ofta..

fritid

du har varit på läger? - ja
du skriver låtar/dikter? - har hänt 
du spelar handboll/basket? - inte längre
du spelar fotboll/innebandy? -
Nepp.

du är ofta med kompisar? - inte lika ofta längre..

du tycker om att
[x] kramas
[x] prata
[x] sova
[ ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[x] lyssna på musik i hörlurar
[/] vara på stan
[/] vara ensam
[x] vara med kompisar
[x] att vara kär
[/] vara i skolan
[x] vara hemma
[x] shoppa
[x] se på film

du är nöjd med
[ ] din kropp
[ ] din mage
[x] dina ögon
[/] ditt hår
[x] din längd
[x] din näsa
[x] din mun
[ ] ben
[ ] dina tänder
[ ] händer
[ ] fötter
[ ] hela alltet
[/] ditt liv
[x] dina vänner
[x] din familj


Your world is coming out

Helt underbart att få 6 sidor franska läxa! Jag är överlycklig haha, så imorgon börjar jag på dem är extremt trött nu så skulle börja och det första jag gjorde var allt fel så känner att jag tar detta imon (Y)
Har blivit taggad nu att bara klara franskan, naturen och matten så är man klar sen, det stora målet är ju dock högskoleprovet även om man kan göra det i vår igen så vill jag få det som krävs nu så man kan känna sig lite lugnare.
Så är såhär pigg och glad idag förutom det att jag är astrött nu xp

ah iaf nu kollar jag på halv åtta hos mig (Väntar på idol och orkar inte byta kanal) och blir lite smått hungrig får se om man ska laga till nått eller..eller nej.



Tell me where's our inspiration,
If life wont wait,
I guess it's up to me.

 


Ingen lust

Hade ingen lust att stiga upp idag ville bara ligga i sängen hela dan. Men då är man bara tråkig och lat, så nu ligger man i soffan istället har mtv på i bakgrunden och påbörjar franska läxan.. Den är inte så svår egentligen, bara man hittar rätt ord.

funderar på om jag ska gå och boka klipptid idag eller om jag gör det imon, och isåfall vilken dag ska jag klippa mig. Får förmodligen pengar av pappa idag så ah woho klippa mig i veckan då kanske, hur det nu blir ;p Ingen aning.

Och jag tror jag ska vara duktig och faktiskt cykla till franskan idag, av den enkla anledning att jag inte har några busspengar haha har kanske 15kr och det räcker ju dit men inte hem.. så jappjapp cykla (Y)
och nu ska jag bli klar med franskan så byebye


Dexter

Sitter och kollar på Dexter har aldrig sett det innan och nu har jag sett två avsnitt, brabra.
I helgen som har varit nu så har all min tid spenderats med Oscar(: Var och kollade på hockey i lördags och det var till min förvåning roligare än vad jag trott eller det var mysigt på nått sätt, även om Lakers nu förlorade så tror jag nog att jag kan och kommer gå på nån mer match nångång :)

Så helgen har varit bra såklart, och jag känner att allt kommer bli bra. 
Jag kanske inte får träffa Oscar på 4 veckor vilket suger, eller så kanske jag kan ta mig i kragen och faktiskt åka ner till Lund nåndag. Känner mig lite som en dålig flickvän ibland, jag ska bättra mig:)

Nu ska jag lägga mig och sova i sängen som inte alls luktar som oscar ;p så godnatt allihop

Just a pic


IQ

Känner mig sjukt smart att göra iq test på internet och få 122, och ja det stämmer helt och hållet! ;p

Satt upp och spelade the sims till halv två inatt.. Inte bra men har inte spelat det på länge så tänkte vafan kan jag ju göra, lyckas dock alltid flytta in en familj i ett litet hus och sen får alla barn och det blir trångt (Y).

Aja nu ska jag duscha sen ska jag pallra mig iväg till arbetsförmedlingen och skälla lite på dem eller nått, sen hitta nått att äta, plugga franskan och sen kommer Oscar ikväll :) Vilket menas att jag måste köpa chips typ.. xp

Aja tjingeliongeling

Peak

Gillar att hitta en jacka jag vill ha och som faktiskt är varm och den kostar 2999:-

fml -.-

Onsdag

Kollar på ett csi avsnitt och ska göra mig iordning lite till att gå på franskan vid fem... Sen blire att ta sig till pappsen måste hämta lite kläder och tänkte faktiskt ut och springa lite även om det regnar, är lite nervös och sånt inför morgondagen så måste ut och röra på mig lite.
Och imon... usch allt kommer vara bra tills klockan två då kommer paniken komma och sen blir det att cykla till en jobbintervju, sen vid kanske fyra tiden så ska jag handla.
Jag vill ha jobb men jag kan inte riktigt så mycket om det så ska plugga nu ikväll och imon och sen är det bara att se. Kul att de ville träffa mig ändå :)

Så ja nu ska jag klä på mig en tjockismys tröja, fixa håret, packa ner franskaböckerna, t-shirt och springskor känns som en bra dag :)






Ett könsorgan

Okej det är studentfest i lilla Växjö och en massa fulla 93or vandrar på stan. Killar utklädda till Pocahontas gillade att dansa på scenen här utanför och sjunga lite fint. Sen var tydligen den ene killen tvungen att kissa och bara drar ut sitt fina könsorgan och pissar på Palladiums blommor. Han var inte direkt blyg heller, även om han kollade så att det inte kom nån så var han inte riktigt diskret.
Så nu har man sett det, mycket trevligt, eller nått...

Och inte så att alla skriker nått otroligt jävla mycket på stan!? cpbarn... Men kul för dem, hoppas de blir besvikna på studentfesten, och varför är man där nu när det precis öppnat? 

Aja nu ska jag sova eller nått... lite situps först kanske känner mig extremt jävla tjock idag av nån anledning så japp peace out Godnatt!

Idol

Kollar på idol och inser att jag verkligen inte gillar småtjejer som har världens jävla röst och sjunger som gudinnor.....
Blä på dem, vill också kunna sjunga så

Det kan gå illa när man rakar sig ;D

100911

Blubb blubb


Lundi

Måndag... Håller på med franskan som måste bli klar idag, vilket den nog blir men orkar inte göra klart den just nu så ska äta frulle och kolla film eller nått och sen skriva klart skit'n har bara några ord kvar så det fixar jag ju! ;)
Har betalat fakturan med och ska söka typ två jobb idag så det känns rätt bra nu faktiskt och jag har ju haft Oscar hemma i två dagar typ så man kan inte annat än att må bra då:) <3

Och nu måste jag äta, är hungrig vilket är ytterst ovanligt så tjingelingeling


With you

Längtar nått otroligt tills imon! Världens mest underbara pojkvän kommer nämligen hem!!:) <3


Is this making me crazy?


?

Min hjärna sätte stopp för allting. Tänker på saker för mycket, borde inte tänka alls, inte såhär allt på en gång så jag känner mig som en atombomb påväg att explodera.
Så jag måste sova och försöka att inte tänka, vill bara ha en dag utan jobbiga, deprimerande tankar som tar över det positiva jag intalar mig. Så godnatt.

And sleep.

Äter

Katten slickade precis på min macka!!!

Sitter och kollar på Hockeyn, det står 0-0, får se om Lakers kanske vinner (y) Men nu gjorde Frölunda mål så jaha...

Aja pallar inte skriva mer, jobbigt you know.

aaaw

min kisse snarkar så sött :)
nu ska man sova så god naaatt!


Qu'est-ce que tu fais

Råkade skriva på google translate detta: je suis née en merdi 13 juin - Jag föddes in i skiten den 13 juni.
Råkade skriva e ist för a haha (Y) underbart.

Ah franskan var väl bra idag dock förtsa timmen så kunde man typ allt och sen bara aha det här har jag ingen aning om vad det här betyder. Gick jätte bra  i slutet, och så fick vi läxa och jag borde göra den ikväll men orkar nog inte så måste verkligen göra den imorgon annars tror jag jag glömmer den xp

Och katten är pain in my assss och nu blire idol! (:

Todayayay

Väntar på farfar som kommer vilken sekund som helst och hämtar mig så ska han bjuda mig på mat. Sen blir det franska vid fem ikväll och sen ah ingenting, har lyckats få datan att funka härute utan att behöva sitta på övervåningen (Y) jag r bäst!

De ska tydligen börja jobba på framsidan och på innergården här hos pappa och då måste jag flytta på allt och jag orkar inte lyfta en bajstung sak och pallar inte vara här när de börjar jobba vid typ sju på morgonen... kommer vara jätte lycklig när man vaknar av en grävmaskin de kommande morgonarna :)
Så ja nu kommer farfar så hinner inte srkriva mer.. Au revoir!

Ah men vad hände med Photoshop?

Startade Photoshop och började redigera lite och inser att jag har glömt i princip allt! Inte det vanliga man alltid gör, tar bort fläckar, ändrar kontrast och färg och allt det där. Men alla mer avancerade saker.. Kommer inte ihåg ett smack typ. Jag bara vänta hur gjorde man det och hur funkade det och minns inte ens vad jag ska trycka på för att få upp rätt redigerings verktyg typ. frustrerande är det.
Saknar att komma hem med nya bilder och redigera dem, även om jag tar bilder med typ mobil och min kamera så har jag ingen systemkamera och bilderna är sämst så det är inge kul att redigera dem för såfort man öppnar dem så ser man hur dåliga de är och att fokuset ligger helt fel. Så redigerar ju inte så mycket längre på grund av den dåliga kvalitén på bilderna.. Tyvärr
Men jag har bestämt att jag ska köpa en systemkamera när jag har ett jobb. Det och en Laptop (Y)


Sugig bild men ja ville bara visa att jag minns hur man gör en massa fula ramar x)


Flyga iväg!

Eftersom att jag inte har så mycket att göra så kollar jag på resor. Har kommit på att jag verkligen bara vill ut och se världen så kollar vart jag verkligen vill åka. Jag säger inte att jag ska åka nu men någon dag och jag tänker inte åka själv heller ;p
Men ja jag gjorde en liiten lista bara sex städer än så länge. Och jag vill åka överallt!
Men top 6 just nu är;
Rio de Janeiro
New York
Paris
Rom
Lima
London

Ja jag har redan varit i London och Paris men jag äälskar verkligen de städerna!
Denna listan skulle dock kunna innehålla 80 städer till minst!. Men det kan ju bli lite jobbigt att rangordna ;p
Så ja Brasilien låter väl inte helt fel (: Var och köpte trisslotter vann bara 50kr.. kunde lagt på typ fem nollor så hade jag blivit lycklig :)



Money doesn't make you happy, unless you use it on something you love.

Bara för att jag är bäst

Okej det är fredag idag, så idag ska jag vara på topp! Har köpt två påsar jelly beans, mjölk och cola. Och min csi-box flög ner i brevlådan idag så jag kommer så ha en myyysdag med mig själv och tv'n och förmodligen lite Wii :)
Dock hade jag det igår men utan godis och cola.. drack bara vatten så kände mig relativt nyttig (Y) Kollade på alla 6 star wars filmerna igår.. hehe nej jag har inget liv, började kolla vid tio och var klar vid typ tio så det var rätt awesome haha, tränade faktiskt lite med eller gjorde typ femhundra situps och sån skit medans jag kollade på filmerna för k'ände mig lite lat att bara sitta där.
Så idag ska jag betala en faktura, handla mat, kanske gå lite på stan(?), lämna tillbaka hyrfilmer och kolla csi. Superbra ska plugga lite franska med eftersom jag sket i lektionen i onsdags.. Ångrar det lite men vafan det gäller ju bara att gå på resten, jag ska klara tentorna sen i december på första.. Ingen omtenta!!!
Så ja det var väl det nu ska jag pluggaaaa (lite) :)


Kolla film eller nått

Tror jag skiter i franskan.. vill inte gå ut längre, jävla regn och sen orkar jag verkligen inte sitta där i två timmar idag.. Så funderar på att ha Star wars maraton eller nått. Her ju alla filmer så hm.. Vi får se ;p
Ska äta först med se om jag ändrar mig annars börjar franskan om en timma, vet inte när bussen går heller, frågan är om jag ens hinner med den om jag nu ska på le francais...
vi får se..

Har tråkigt än en gång...

Det ösregnar och jag vill inte sitta inne hela dagen.. Det suger och jag hatar att gå hemma, varför kunde jag inte vetat vad jag vill göra iaf förra året och läst kurserna då, om jag gjort det kunde jag gått på nån högskola någonstans i landet.. Men nej nu är man hemma och har jätteroligt istället.. Ååhh får damp på allt!
Så ja jag gjorde fel och jag vet att jag inte kan ändra på det och borde därför se framåt men problemet är att jag inte kan se framåt, det finns liksom inget däär eller jo om amn ser typ om ett år kanske men om tre månader det finns inget då kommer man fortfarande troligen gå hemma och dö och sen kan man inte gå ut för det finns bara snöööö.
Och inget svar får man från komvux heller och om jag inte kommer in så kommer jag att ja dö, för jag orkar inte att inte göra nått....

Så har jag franska om tre timmar, vilket inte heller är så jäkla kul men där lär jag mig nått iaf, och det är ju positivt (Y)

Tråkigt ja men vad ska jag göra.. -.-

lalalölöl

UTSIDAN
[ ] haft lila hår
[ ] haft rosa hår
[ ] haft blått hår
[x] haft svart hår
[x] haft grönt hår
[ ] piercat mej
[x] burit en svart klänning
[x] inte duschat på en vecka.
[ ] haft tuppkam
[ ] tatuerat mej
[x] hatat mitt utseende

INSIDAN
[x] ljugit för en kompis
[x] varit ensam
[x] blivit missförstådd
[ ] känt mig som en utstött
[x] känt som om jag håller på att dö
[x] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
[ ] sett någon dö
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] tror på spöken
[ ] är rädd för att titta på skräckfilm ensam
[ ] varit i knytnävsslagsmål
[ ] rymt hemifrån

DROGER & DIVERSE SLAG
[x] rökt en cigarett
[ ] rökt en cigarr
[ ] rökt pipa
[x] rökt vattenpipa
[x] snusat
[x] varit full
[ ] varit hög
[x] spytt på fyllan
[x] varit bakis
[ ] spytt i en bar
[x] spytt dagen efter


ÖVRIGT
[x] skolkat
[ ] blivit avstängd från skolan
[x] flugit
[x] ätit sushi (vegetarisk)
[x] legat på rygg och sett molnen flyga förbi
[x] gjort en snöängel
[ ] haft ett te/kaffe-party
[x] byggt ett sandslott
[x] hoppat i en vattenpöl
[x] fuskat när jag spelat spel
[x] somnat i skolan/på jobbet
[x] tittat på en solnedgång
[x] betalat för mat med bara mynt
[x] rört en orm
[x] blivit kittlad
[x] vunnit en tävling
[x] gått mot rött
[x] haft kramp
[ ] dansat i månljus
[x] varit vilse
[x] simmat i havet
[x] sjungt karaoke
[x] busringt
[x] blåst bubblor
[ ] förstört en fest
[x] kysst en spegel
[ ] fastnat med tungan i metall
[x] suttit på ett tak
[x] tagit smärtstillande
[ ] åkt släde
[x] stannat uppe hela natten
[x] plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
[ ] gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
[x] klättrat i träd
[x] hoppat i en lövhög
[ ] sovit under stjärnorna
[ ] brutit ett ben
[ ] sett en del av mej själv brinna
[x] svimmat
[ ] fångat en fisk och sen ätit den
[ ] fångat en fjäril
[x] skrattat så mycket att jag grät
[x] gråtit så mycket att jag skrattade
[x] fuskat på ett prov
[ ] använt ett falskt id
[x] skrikit tills jag blev hes
[ ] badat i en fontän
[x] glömt någons namn
[x] sovit naken
[ ] haft en Britney Spears-skiva
[ ] haft en trädkoja
[x] spelat kyckling
[ ] blivit arresterad
[ ] fått sparken
[ ] blivit puttad i en pool med kläderna på
[x] varit med i en jordbävning
[ ] varit i en bilolycka
[ ] byggt en kärra
[ ] kysst en fisk
[ ] varit en cheerleader
[ ] blivit rånad
[ ] sovit på en parkbänk
[x] ätit ett helt glasspaket på en natt
[ ] hoppat från en bro
[x] sjungit i duschen
[x] drömt att jag gift mig med någon
[ ] åkt fritt fall i kjol

Thuesday

Japp idag har man varit hos farfar igen och ätit mat, känns skönt att få gratis mat typ alla dagar man vill! Dock var det nog den saltaste potatis jag någonsin ätit i hela mitt liv.. 10 potatisar och 1kg salt?! Okej farfar gillar salt och har inga smaklökar kvar men det brukar inte va så salt... Så salt och köttbullar åt man idag men det fick väl gå (:
Så ja har varit där i nästan tre timmar spelat lite kort och sånt, och han vill att jag ska vara hos han och äta på torsdag och ALLA andra dagar och jag orkar inte med odiskade tallrikar och röklukten.. Så nej tack.

Annars försöker jag hitta en lååång nätverkssladd vilket tydligen inte finns i pappas hem, vet att vi hade en för typ tre år sen men hittar ingen nu för tänkte koppla in laptopen så man kan sitta vid datan och samtidigt kolla på tv, men neeeeeej då ska sladden vara en meter lång och den räcker inte riktigt ner till bottenvåningen, tyvärr.
Så dö, får hämta den 80meter långa sladd jag har hos mamma sen någon dag istället.

Så ja nu har jag tråkigt igen och måste torka upp kattpiss vilket jag inte heller orkar.. KATTFAN


Next 2 You

Okej lyssnar på Next to you av Chris Brown och Justin Bieber.. Ja usch men den är faktiskt hyfsat bra, musikvideon suger en aning ja men låten är rätt bra, tyvärr. Gillar inte att erkänna att nått med Justin Bieber faktiskt är bra, men han kan ju ändå typ sjunga så ah.
Annars lyssnar jag typ bara nu på David Guettas nya album (Oscars fel) vilket också innehåller rätt bra låtar.
Men mitt spotify dör nu typ inga minuter kvar.. Kom dock precis på att jag kan använda grooveshark istället ;)

Ja annars dagen: Jobbcoach möte, mat hos farfar, franska, kom hem till pappa, är grymt trött just nu så funderar på att lägga mig som min katt precis gjorde.. Ont överallt, jättebra dag (Y) (;



One day when the sky is falling,
I’ll be standing right next to you,

Knock you down

I never thought I'd be in love like this
when I look at you my mind goes on a trip


Bored to death..

Sitter med datan på magen och funderar på vad jag ska göra.. Är fortfarande förkyld så orkar inte göra nått men har lite halvt tråkigt så vill göra nått. Det suger att vara sjuk.
Och det är typ 22 grader idag och jag fryser :/

Ska äta och kolla film med mamma snart dock, sen sticker hon till Sthlm och det gör pappa med så är helt själv nu i typ två veckor, vilket inte känns jättekul för jag hatar att va själv. Så ja det suger och jag har inga pengar så kommer svälta nu i 14dar vilket också känns bra!
Och varför ska alla plugga för? Tråkiga människor som gör saker med sitt liv ;p haha är lite avundsjuk vill så gå om gymnasiet just nu.. Med samma underbara klass, så jag kunde ha nått att göra om dagarna, även om man söker jobb så får man ju typ aldrig ens ett svar.. Jippie.

Nått mer jag ska klaga över..?
Hmm saknar Oscar men det är väl ingen nyhet det gör jag ju hela tiden så ah :)

nej nu blir det mat, så blöblö hejdå (:

wä wä wä

Blir så jäkla trött på mamma ibland hon verkar inte inse att hon gör av med 700kr i veckan på helt onödiga saker, och undrar sedan varför hon inte har så mycket pengar kvar till mat och sånt efter alla räkningar...
Det är liksom mer än 2800kr hon gör av med i månaden på bara skit rent ut sagt och jag blir så sur för jag orkar inte och om man försöker prata med henne blir hon ju så sjukt jävla sur och arg.
Kan inte jag bara flytta hemifrån orkar och vill verkligen inte bo med föräldrar längre. Jag älskar mina föräldrar väldigt mycket men jag stör mig på dem HELA tiden!
Så söka jobb och få ett jobb varfansomhelst låter som en bra idé.

Konverterareeeee

Hittade en konverterare som kunde ta mina äckliga raw bilder och göra de till jpg.. Så det har jag suttit med idag, skönt att äntligen hittat en som funkar så jag kunde iaf få se bilderna (inte för att de var så fina) Nicolina och jag tog ju dom typ i mars, så ja det var ju ett tag sen ;p haha

Annars är man typ sjuk idag.. Megafucking förkyld, så inget grace för mig men blir nog filmkväll med mamma och en massa godis :) Nomnomnom, jag vet att jag är väääldigt tjock ibland (Y)




och jag måste beställa klipptid för jag panikar väldigt mycket på mitt hår just nu... det är inte fint.. någonstans

RSS 2.0