<3

I don't walk right, not like I used to
There's a jump in my step as I rush to see you
I could be happy here as long as you're near to me
As long as you're close to me


alla dricker glögg nuuuuuuuuuuuu

Hatar jul hos mange..
Hatar jul, hatar mange, hatar allt just nu för jag sträckte sönder min arm så kan inte röra den typ och det gör svenont!
Och det bara regnar och snön lägger sig inte så istället blir det halt och det är en pina att cykla till jobbet.. vågar knappt bromsa men ah idag då, jobbat och sen var jag på bio med sheana såg breaking dawn då och den var förvånadsvärt bra, så vill se sista delen nu bara för att se hur den lilla människan kommer se ut (:
Annars har det inte hänt nått kom precis ut ur duschen och tänkte lägga mig, inte sova tänkte se hur jag ska hinna med saker denna veckan, det är fan jul nu och jag har sju julklappar klara.... ska köpa vad jag vet två till som jag säkert vet vad det är. Sen har jag ingen aning eller jo det har jag men jag är osäker på vilket av allt jag ska köpa och ja vissa saker är krångliga, Men iaf ska köpa nått på onsdag men det blir inte riktigt nån julklapp tror jag och det jag vill köpa är lite krångligt men ah det löser sig jag hoppas bara inte att någon eller några förväntar sig värsta presenterna bara :)

Ah ne nu blire sängen! pösshej

Lördag

Har tillbringat hela dagen framför tv'n är väl inne på typ 6e filmen idag så kollar på bröllopsfixaren med Nicolina just nu :) SKönt med en slappedag efter igår.
Och det började snöa idag men det slutade precis dock...
Så ah ska återgå till filmen, ville bara berätta att jag inte har haft något liv idag :p

Äta, jobba, träna, plugga, sova, dö.

Känns som om rubriken visar hur mitt liv känns idag. Inte för att jag klagar men det är väldigt mycket som händer iaf denna och nästa vecka. Kan ta bort plugga delen på fredag och det känns verkligen skönt! :)
Sen träna händer ju inte varje dag men förhoppningsvis ofta, var och tränade idag med Sheana och kändes riktigt skönt det var länge sen jag gjorde det :)

Ah så tänkte lägga mig i sängen nu och äta lite juleskum och plugga lite naturkunskap, måste ju kunna ALLT tills på fredag och har inte riktigt haft orken att plugga noggrant så nu måste jag ta tag i det. Ska mejla min lärare med och få reda på mitt provresultat från tre veckor sen :)

Så tjingtjong och bjuder på en fin bild på min katt som tydligen inte ville vara med på bild..eller så sov hon bara sött :)


Sanktaaaa lucia

Tar några djupa andetag och försöker slappna av i några minuter, kom precis hem från jobbet och nu ska jag till kyrkan och gå luciatåg. är hemma igen vid typ tio, är sjukt trött men glad fick pengar från af idag så nu känner jag mig lite rik med några tusen på kontot, så det blir lite julklappshandling i veckan. Iaf två julklappar till mamma :)

Hinner inte skriva mer måste dra så ah hejsvejs.. (inte alls stressad)


Hate it

Självklart glömde man mobilladdaren hos pappa ännu en gång... Hinner inte ens hämta den så får väl använda min fina gamla sony tills på onsdag? Jättebra!
Och jag hoppas innerligt att jag får pengar från af imorgon så kan jag och Sheana börja träna och jag kan köpa nån julklapp innan den 23e.
Bara snart 12 dagar till jul, usch!

Och nu är jag tråkig och ska lägga mig och sova.. 'klockan är nio jag vet men jag har ignen anledning att vara vaken, förutom det att jag kom på att jag behöver plugga lite natur så gör det först och sen sova! :)

Imon jobb som vanligt och sen luciatåg direkt från klockan fem till tio.. hinner inte äta emellan heller.. känns bra (Y)

Aja thats all, pösshej'!

Awake my soul

äter godis, lyssnar på musik och försöker plugga lite men det går inte så bra.. är inte på humör men har iaf läst igenom det. Gener och dna och sånt kan väl inte vara så svårt ;p
Provet är iaf på fredag och det är bara att hoppas att jag klarar det, har dock franska tentor med nu i veckan vilket jag inte riktigt har pluggat på men det får gå som det går prioriterar ju naturen.
Och ikväll drar man till teleborg myser med katten och pappa bjuder på pizza! Har en chokladkalender hos pappa med som inte ens är öppnad så har tiorutor att äta upp idag!!! Eller det kanske får bli frukost imon istället. Japp så blir det!
Så ja idag är det två veckor till jul.. Känns väldigt bra för då får man se sin älskling typ varje dag! :)
Det ända jobbiga är att man har julklappspanik och det lär jag ju ha tills juldagen så.. haha ;p
Vi får helt enkelt se om man kan hitta några bra presenter! :)


In these bodies we will live, in these bodies we will die
Where you invest your love, you invest your life

The Fear You Won't Fall

Digging a hole and the walls are caving in behind me
Air's getting thin but I'm trying
I'm breathing in
Come find me
It hasn't felt like this before
It hasn't felt like home before you

And I know it's easy to say but it's harder to feel
This way
And I miss you more than I should
Than I thought I could
Can't get my mind off of you

I know you're scared that I'll soon be over it
That's part of it all
Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall
It hasn't felt like this before
It hasn't felt like home before you

And I know it's easy to say but it's harder to feel
This way
And I miss you more than I should than I thought I could
Can't get my mind off of you

And I hate the phone
But I wish you'd call
Thought being alone
Was better than was better than

And I know it's easy to say but it's harder to feel this way
And I miss you more than I should
Than I thought I could
Can't get my mind off of you
Can't get my mind off of you
And I know it's easy to say but it's harder to feel
This way
And I miss you more than I should
Than I thought I could
Can't get my mind off of you


Förkyld

Helt sjukt vad hes man har blivit och näsan bara rinner.. Inte bra att cykla till jobbet varje dag kanske.. ;p Så ah det blir soffan ikväll funderar på om man ska se idol finalen eller inte.. Hmm vi får se vill dock se på spåret heller så det blir nog det.
Just nu funderar jag på vad jag ska köpa i julklapp till alla, hittade en jättebra present till mor min idag så det hoppas jag att jag kan köpa. Sen till pappa vet jag typ vad jag ska köpa.
Sen har man en storebror och en pojkvän som jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska köpa . Det borde inte vara så svårt egentligen, jag menar man känner ju båda. Men jag vill att alla ska vara nöjda denna julen och att jag äntligen köper allt för mina egna pengar, så alla måste bli glada och nöjda. Även om jag inte gillar jul och inte tycker att det spelar så stor roll så vill jag ha en jul med bra presenter till alla :p

Så ah jag ska dra ut till köket och äta nått och kanske ta nån halstabletter för den dödar mig just nu!


Ett inlägg.

Ligger i i soffan och måste upp och stryka lucialinnet har luciatåg om en timme är sjukt trött så orkar inte riktigt men va fan får offra mig. Så sjunger upp lite till spotify och kollar på tv.
Ute är det snö och jäkligt halt och det känns lite sådär att gå i converse, får inte riktigt fotfäste utan håller på att halka ett antal ggr per dag :P
Och nu har man börjar jobba, började i torsdags och sen i fredags var det julfest vilket var jättekul :) Sen i lördags åkte jag ner till Lund vilket var på tiden! Och hade typ 34 timmar med oscar väldigt lite men hade inte riktigt nått annat val även om det kändes som om jag skulle kunnat stanna där hur länge som helst.

Så ja det var det här vet inte om jag ska skriva mer orkar inte, det är inte bra att börja jobba 8-17 man blir helt slut och idag tog jag säkert några hundra samtal! Men det känns bra att man har (typ) lärt sig jobbet nu så det är hyfsat problemfritt att ta egna samtal nu:)

Och nu ska jag stryka skiten och sova en halvtimme, pösshej!


I miss you


RSS 2.0