testar

testar bloggen i mobilen :)
Just nu ligger jag i soffan och kollar på en film, varit lite bakis idag och inte fått alls mycket gjort, men imon ska jag jobba, tvätta, läkaren och räkna lite matte har jag tänkt :)

men ja detta var bara ett testinlägg från mobilen så får se om det funkar :p


Kvällis

Jag hade planerat ett hyfsat långt inlägg, men när jag väl skulle börja skriva bara nolltälldes allt.. Har ingen aning om vad jag tänkte skriva, men har ju sidan uppe så det får väl bli det som poppar upp i huvudet på mig.
 
typ att man ligger i sin nya soffa som är helt underbar! ehm nytt kylskåp fick man idag också så det känns jävligt gött, har aldrig varit så glad över att ha ett fungerade kylskåp som nu!!
 
Annars har livet fortsatt som vanligt, lite cpsaker händer ju alltid men det rullar på det gör det ju alltid. Har sökt lite utbildningar runt om i landet för att se omjag ens kan komma in på nått med mina extremt bra betyg!! Sen kan man ju inte riktigt söka allt man vill till våren utan de utbildningarna har bara antagning på hösten så det känns ju nästan lite kört, iaf i den staden jag vill gå i. Men allt löser sig tillslut det är jag säker på och just nu vill jag ju jobba så ja, vi får se saker hinner ju säkert ändra sig hundra gånger de kommande månaderna så varför oroa sig nu..?
 
Det är nog ingenting mer, inte för att jag kom på det jag ville skriva om från början men men, tror jag går och lägger mig nu :p
Godnatt!
 

Someday

 
Someday I will have this!

True

Såg denna posten och ja true story.
 

RSS 2.0