Hemtenta

Sitter med min hemtenta just nu som i princip är klar, ska bara korrläsa den en gång till innan den skickas in. Vet inte om det känns bra eller inte, det gick lite för fort att skriva den så känns som att jag missat nått men men det får vi ta då isf. 
Fick tillbaka resultatet från förra tentan så det klarade jag, hade siktat in mig helt och hållet på omtenta i maj men riktigt skönt att slippa det! 

Imorgon kommer Nicolina och Simon hit det är ju kvalborg, valborg och finalborg här i Lund! Ska bli skojsigt att få lite besök så det blir att dricka extremt mycket på valborg, troligen inte så mycket imorgon, man måste ju vara fit for fight! :) 
Så jag och Oscar ska åka och köpa balkongmöbler och en brassestol nu i eftermiddag, måste ju ha nått att sitta på! Sen är det bara att hoppas på fint väder, just nu ska det regna men det vore väl UNDERBART om vädret kunde ändra sig. 
 
Annars så händer det inte så mycket, har börjat skolan igen nu till hemtentan, känns konstigt med föreläsningar då det var typ en månad sen senaste, men också skönt att komma igång igen. På söndag pker jag till Linköping, ska bo hos mamma och Peter medans jag har mina fältstudier hela nästa vecka. Ska bli riktigt härligt att bli ompysslad av mamma och jag hoppas att vi kan fylla på badtunnan ;)
Annars så fick ja min andra glossybox idag, fick en produkt samma som i förra boxen så skrev ett snällt mail till glossybox som skrev väldigt snällt tillbaka att de ska skicka en annan produkt till mig, känns ju riktigt bra, bästa kundtjänsten ever!
Annars fick jag den svarta ansiktsmasken som ska ta bort alla porer, en duschgel som luktar asgott!, läppenna (som för övrigt passade asbra till läppstiftet jag fick i förra boxen) och så fick jag ett guldigt nagellack, eller guldglitter... Ja ehm, jag i guld.. Nja kanske inte riktigt. hehe men alltid trevligt att få hem en liten presentlåda :) 
 
 

RSS 2.0