2010 är schlut

Nu är det snart slut på detta året.. Ja nyår blir ju skit det var bra för jag fick julklappar :D men bajs på nyår, alla är så jävla tråkiga så jag ska nog umgås med kära mamma, morbror och Susanne.
Blir lite mat och spel iaf, aja vad fan man tar ju vad man får när (blalbljalbärasfjäklaoateful)

Aja Gott nytt år på er alla (:  

Julen är häär

Bara för att min data är sämst så blir det inget stort inlägg idag.

Firade jul i typ tio minuter idag med mamma, imorgon ska jag köpa en julklapp till mig sj'lv med pappa, för han visste inte vilken han skulle köpa. Nu måste jag bara bestämma färg med, blöö vet inte vilken jag vill ha men det löser sig nog (:

Annars var detta det jag har fått i julklapp som jag vet om då..

ja jag hade tråkigt när inget annat än ps funkade på min data...
hej då


Last day of this journey

Sista dagen i Tyskland, imorgon stiger vi upp vid typ 4 på morgonen och ska åka hem, fast först ska vi ju som sagt stanna och handla det dära drickbara (:

färjan går klockan  imorgon från Travemünde och färjan tar endast 7 timmar, eller kanske typ 7-8 timmar eftersom att det är snö och is så tar det ju lite längre tid än beräknat. Jippie, sen kör vi hem från Trelleborg så är hemma hos Nicolina i Tingsryd lagom till att man ska sova.
Sen är det julafton IGEN! Kerstin kör ner mig till stan, ska byta en julklapp åt Nicolina sen ska jag upp till min kära lägenhet med all packning och vänta på att pappa hämtar mig så blir det julafton hos farfar.. Sen när jag har fått paket och blivit lite tjock på julmat så ska jag hem till min kära moder igen och fira jul där = fler paket!

Har inte så mycket aning om vad jag får, inte av mamma iaf.. eller kanske men om jag inte får min peace and love biljett så har jag ingen aning om vad hon kan ha köpt.. ;p

Aja gutten nacht på er!

Häj häj! (vink vink)

Something about being bored

Wäwäwääwäw

1.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag har nästan klarat det behöver kanske en månad till..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.. tror jag inte

4. Dog någon som stod dig nära?

Nepp

5. Vilka länder besökte du?

Tyskland, England, Danmark

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Åka utomlands till värmen, och nått mer kanske (:

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
26-29 maj, massa datum jag inte minna med ;)

9. Största misstaget?
Hmm... Vet inte jag gör aldrig misstag, hrm

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk ja, stukat tån typ, inge mer


11. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag :D

12. Hur tillbringar du julen?
I Tyskland med Nicolinas famiilj

13. Blev du kär i år?
Jao.

14. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Spelade wii med lite folk, åt på donken och fick paket av vänner.. (firades dagen innan)


Hata dubbade filmer?!

Sitter och kollar på tysk tv, lite idrotts bloopers sjukt kul (: Lite fotbollsspelare som snubblar, skidåkare som hoppar ut från banan och en katt som springer över planen när tjejen ska sörva osv.

Tänkte också skriva att idag har jag och Nicolina varit och shoppat lite, jag köpte två t-shirtar och en liten julklapp till mamma.. Nicolina köpte lite julklappar och ett antal tröjor till sig själv (:
Imorgon ska vi handla det sista... alltså för mig blir det typ godis, sen lägga sig tidigt fö vi ska upp vid typ 4 eller nått på morgonen på onsdag och åka hem, för först ska vi handla lite sånt gott man dricker ibland :) Sen åker vi hem från lille Deutschland ska bli skönt ändå att komma hem till min säng och till min tv med ENGELSKT tal istället för dubbat... hatar dubbat pest och pina på det.. Såg Mamma Mia igår och låtarna var på engelska och allt annat på tyska, tur att man sett den hundra gånger (:

Aja nu har jag fått kramp i rumpan och tänkta joina Nicolina och hennes mor i soffan och se ännu en dubbad film, hare bra!

GOD JÄVLA JUL PÅ ER

Ah som ni vet är det ju julafton idag och även om jag ogillar julen så är det väl rätt mysigt :)

Sitter i ett rum på övervåningen för vill inte gå ner helt äcklig och nyvaken till en massa tyskar som jag inte fattar vad dom säger och dom fattar inte vad jag säger ;p
Så sitter här och väntar på att Nicolina ska ha duschat färdigt..

Så idag får man lite julklappar typ två, får resten när jag kommer hem och firar jul med mamma, pappa och farfar den 30e och sen är det nyår!! Whhiiee

Aja det var allt i detta inlägg, ha det så bra och hoppas ni alla får mjuka paket :D

okeej endast för den extremt skräckinjagande titeln..

Gör testet annars blir Ձ๏11 inget bra år


Fullstädigt namn
: Helen (eva, ingela) Holmgren
Födelsedag: 13 Juni
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt/Rött..
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt

Favorit:
Sport: Handboll
Helgdag: Lördaag
Årstid: Sommar och vår

Har du någonsin:
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Ja
Retats: Ja


This or that
:
Pepsi/cola
: Cola
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas


Senaste du:

Skrattade: Timme sen 
Grät: Hmm.. Måndags
Filmen du sett: Harry Potter, på bio.
Drog ett skämt: alltid
Sjöng en sång: Idag

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: nej
kramat någon: Ja
Bakat: Ja
Viljat dö: Nej (bra val av sista fråga..?? xD)


Awesoome

Nu är alla julklappar som jag ska handla här i sverige köpta utom en som jag köper imorgon (:
Köpte ett par helt awesome leggins idag med, I love them! finns på h&m så det finns säkert många som ahr dock, men de är typ helthelt underbara, inte jätte fina men bara awesome ;p

Så nu sitter jag hos far min och lyssnar på musik, myste med katten nyss men hon försvann till pappas säng (:
Väntar på pappa och Sanna tror jag komme med, vilket är bra för då får jag mat :D

Och jag vet inte riktigt vad som har hänt men nu minns jag typ allt jag drömt om på natten, jag brukar inte minnas något så drömmen inatt var helt underbar och sen lite taskig men sen återigen underbart haha mer får ni inte veta ;)

Nu ska jag gå och kissa och sen äta upp min chokladkalender (nästan)


Old school

Hej idag skulle jag köpt julklappar men det blev inte så.. Istället gjorde jag ingenting typ. eller gjorde lite på samhällen men är inte klar än.. :(
Så har jag också strykt mitt lucialinne ska gå lucia tåg om två timmar och en kvart, känns jätte kul.. Sen är det luciatåg imorgon och på fredag, tänkte att jag får köpa julklappar på lördag men då är ju mamma hemma så vi får la se hur det blir (:

Aja jag vet att det är så sjukt onödigt inlägg men det är kul med sånna ibland med :D Och om ni är missnöjda så får ni väl säga nått jag kan skriva om?!

Annars så kommer här bara en ego bild till (y)



Papparcakes

Några Supernatural avsnitt, en låda pepparkakor och en liter mjölk :) Säger bara Mmm vad gott det är.

Har för övrigt gjort min etikuppg 12dagar för sent så fick typ skäll av läraren, men imorgon får hon den ;) Den blev säkert asdålig men vad fan nu är den gjort, har även lämnat in debattartikeln till svenskan idag som skulle varit inne vecka 42.. Hehe känner mig oerhört duktig, och samhällen kommer nog bli klar i veckan och det blir ju t.o.m i tid för en gångsskull :D

aah men tjenamors då

I’m nothing, I’m so lost.

Bänkar mig framför tvn efter att ha dött lite.. Men nej nu ska man ju vara positiv, handla julklappar i vekcan jue (: Bara lilla Nicolina kan säga nått hon vill ha...

Aja nu blire CSI så bjussar på en bild.. ser tjock ut men va fan*



I’m nothing, I’m so lost, hug me
then tell me how ugly I am.

(Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie Part II)

I’m in my fuckin’ mind

Allt skulle vara så mycket lättare om någon bara tog pistolen mot min tinning och tryckte av.. Men varför ta den lätta vägen ut?
Jag lyckas inte med något längre, jag kanske inte har varit jätte lyckad innan men nu vet jag inte vad jag ska göra. Vad ska jag göra.. Det är frågan..
Det jag visste, det jag kände var helt fel, jag trodde mina idiotiska känslor var över, poff borta men nej de kommer tillbaka när jag minst anar det och jag orkar inte.. Jag hinner inte med någonting för jag har så mycket att göra och ändå så gör jag inget.. Jag hinner inte heller med mina känslor och idiotiska konflikter med mig själv men det är det enda jag tänker på.
Så jag frågar vad ska jag göra.. Ska jag skita i allt och sitta som 30åring i en röd stuga någonstans i skogen med mina 40 katter och vänta på att någon ska bränna ner stugan eller ska jag göra det jag vill nu? Jag har inte kämpa glöden som krävs för allt här i livet, jag vill inte slösa bort år i denna stad utan att ha något att leva för..

Men förlåt för att jag är lite mer konserverad och inte viker ut mig som en kåt fjortonåring och förlåt att jag inte är pluggisen som gör allt för att komma in på någon jävla högskola i Lund eller Uppsala... Jag skulle kunna vara detta, eller bara det först nämnda, jag mena Jag plugga hårt?! (det finns bara inte)

Alla skaffar körkort, väljer sina yrken och har sin framtid planerad. Jag vill inte det varför kan man inte bara vara ett barn hela tiden? Jag vet vad jag vill men jag vill inte behöva jobba hårt för något som är så enkelt och självklart för mig..

Jag hatar folk som är lyckliga, ni har ju redan allt...

ugly

ful..

oh ah oh

Laddar ner lite musik just nu men vet inte vad jag ska ha, känner för bra musik men inte nån som jag är van att lyssna på.. hm..
Aja idag var det luciaövning i typ 3,5 timme sen imorgon klockan 5 är det stora luciatåget, ska samlas klockan 2, blööööööö känns sjukt jobbigt att stå och över tre timmar idag, tre timamr imorgon och sen sjunga i typ en timme stående.. Min underbara rygg kommer dö är i desperat behov av en 24timmars massage Imonkväll.
Sen på söndag är det ju då själva Lucia-dagen så jag har fått ledigt från skolan hoppas jag och så blir det ett antal luciatåg med kören, aja vi får ju godis, läsk och kakor så jag ska inte klaga (:

aja nu tänkte jag stryka lucialinnet och lyssna på ännu högre musik så mamma vill kötta mig ännu mer ;)




Snart är skolan slut

och då får vi gå ut. NnanananananananananaanananNA

Nu har vi samhäll som snart är slut. (allt ska läsas sjungande!)

herrå


Slice it

sitter och spelar slice it tänkte sova nu ha dock så sjukt ont i ryggen så vet inte hur det kommer gå att sova men visst.. Jättekul imorgon är det graf, idrott och samhäll. Sen ska jag fan bli klar med etik uppg. så har man den avklarad!

Aja detta var ju kul men inte så kul sov gott loosers (:


bjuder på en bild nu i jultider med :)

Just a dream

Tänkte först skriva ett meningsfullt inlägg men sen bara nää..

Sitter och lyssnar på lite partylåtar som jag minns att Micke och the grabs lyssnade på när jag var liten, typ Never again med milk inc, haha nostalgi

Idag blev jag lite sur när jag kom hem för telia hade skickat nytt simkort och mobilnummer och allt och det gjorde väl inget utom att det stod att det var till det mobila bredbandet... Det var inte vad jag skulle ha nej, så ringde kundtjänst och pratade med den typ trevligaste personen någonsin! Hon bara ja det har blivit ett fel här ja så jag inaktiverar det kortet så från och med imorgon har du det nya abonnemanget på ditt nuvarande mobilnummer med gratis spotify i ett år, Jag bara tack så mycket :D
Ellinor tror jag hon hette, aja underbaar väldigt roligt när hon bara du ska ha spotify va? jag bara jo det ska jag så skrattade hon.. Wiiiee

Så imon imon imon! Yeej (: jag slipper reklameen


Ben

Sitter och kollar in alla tusen blåmärken som har uppstått på mina ben sen harry potter maratonet i helgen som var.. Mycket intressant och allt är lilla Nicolinas fel ;D

Nu ska jag lägga mig.. med blött hår så längtar tills imon bitti när man ser vilken fantastisk utomjordisk form håret har format sig till ;)

Godnatt och sov så jävla gott!

wihiiihi

Idag har jag köpt en kjol. jag menar JAG, jag köper inte kjolar men tänkte att den kommer jag nog använda någon gång, den är bara vanlig svart (:
Jag har också beställt nytt abonnemang, så får jag gratis spotify premium i ett år och sen bara betala 98kr i måndaden (: Får också mammas mobil och hon får min ericsson - Detta är en underbar dag :D

Jag har också köpt julklappar idag, köpte lite grejs till Ida och sen har jag då köpt till pappa.. vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ge till Nicolinafis för hon kan aldrig säga något realistiskt som hon kan önska sig av mig.

Menmen nu snart ska jag på luciatåg, ska bara stryka linnet först typ, ska också äta upp mina jellybeans :)

Det var allt just nu, pöss

Dör lite grann

Mamma har somnat i soffan vi ska åka om typ 22 minuter och jag är sjukt hungrig och är as trött... jippie sitta i en bil nu i typ 6 timmar fram och tillbaka till Malmö, varför kan inte mamma åka själv för... hehe aja jag har packat min lilla väska jag ska ha imon. Imorgon så är jag hemma i Växjö igen ungefär vid åtta och då åker jag till pappa och hämtar filmerna sen ska jag och mamma handla lite sen åke rjag till Micke och sover... Mmm (:

Btw, jävla skit idol.. Minnah förtjänar inte att vara i final! Hon är inte så duktig jag tycker kanske inte heller att Olle ska vara där men mer än henne iaf, men är fortfarande lite pissed sen förra veckan när Linnea åkte ut för hon skulle vatt i finalen tsm med jay, sen Olle trea som han blev och sen Minnah på 4e plats. Men icke...

Ja nu ska jag borsta tänderna och försöka hålla mig vaken



Russin

Äter just nu en fin ostfralla, men vet ni vad dom har gjort.. Jo lagt in russin i brödet, inte jätte gott men men jag måste ju äta.

Idag är det typ skit, jag har packat väskan med badkläder men nej då ska vi inte till simhallen för det är tydligen inställt.. Jippiee typ dö
Och det är bönor i skolan och Nicolina vill inte äta i skolan och det vill inte jag heller men Nicolina äår typ assur på allt känns det som, men hon vill öta i stan men det är ju kallt ute :( Och så vet hon inte var hon vill äta, inte Donken och inte pizza, vi har så många valmöjligheter kvar.. Thaimat och Kinamat typ. Så frågar man henne och man får VET INTE... Till svar, hahaha kul när hon är sur :)

RSS 2.0