Sista timmen i kundtjänst

Sitter nu här och jobbar helt ensam till klockan 17 i kundtjänst.. Rensar lite papper, beundrar våra fina blommor på väggen och inser att jag har en blomma mindre än Lisa, attans med!
Nej men det känns bra ändå sista stunden, konstigt att man inte kommer ta sånna här samtal längre men det ska bli såå roligt att få nya utmaningar!

Och imorgon bär det väg till Stockholm så jag bara längtar efter det just nu:)

Thinking.

Jag behöver nått att göra, så slipper man tänka...
Är ritkigt glad över att i helgen så var man på lite kundtjaanstfest och sen sov hos nicolina, och i söndags var nicolina hos mig och vi spelade med vår bästa vän Mario! Sen igår så kom mamma hem, så jag slipper vara själv, slipper tänka. Helt underbart är det ibland, iaf just nu. Även om jag verkligen vill bo själv så behöver jag lite sällskap nu.
Men sen så får ingen komma in för här ska inredas! Eller nått... typ ny soffa och det är allt.. (Y)
 
Vi får se allt blir nog superbra tillslut! Jag har bara hundra olika känslor i kroppen och vet inte riktigt vilken jag litar på just nu..
 

Ny vecka

 Sitter på jobbet och kände för att skriva lite, snart fika! :)
Min nästnäst sista dag i Kundtjänst och det känns verkligen jättetråkigt. Det är ett gäng underbara kollegor som man lämnar, men det blir nog bra jag börjar bli rätt så nervös inför att börja på supporten men det ska bli jätteroligt att få lära sig programmen och lära känna en helt ny grupp. Detta blir nog bra!
 
Denna veckan känns alltså väldigt pirrig men samtidigt riktigt skön och ah det är nästan bara positivt. På torsdag åker jag ju till Stockholm och ska kolla Coldplay och det känns bara helt magiskt, ska bli så otroligt kul! Och så såg jag att Marina and the diamonds är förband och det är ju inte fel det heller :)
Frågan är bara hur jag ska komma hem från Stockholm, vill inte ta tåget då det kostar 800kr och mamma åker nog till Linköpin så kanske om jag tar tåg därifrån.. Det var iaf lite billigare, vi får se hur jag gör, men det löser sig :)
Sen kommer mina byxor jag har beställt idag eller imon, älskar Dr Denim seriöst skönaste byxorna jag vet (använder de heela tiden).
 
Har två par mörkblå och nu så kommer de svarta förhoppningsvis idag sen vill jag ha dessa: Kommer dock aldrig våga ha de råsa men sjukt coola ;)

 
 
 
 
 

...

When you hold my hand then I understand that it's meant to be.

'Cause baby when you're with me, it's like an angel came by and took me to heaven.
'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better.
I don't want you to go.
 
 
 
jb - Never let you go

Dream

Can't somebody wake me up?

Blää

Har en riktigt jävla dålig dag... Så ut och springa/gå runt sjön och sen kanske även runt trummen vi får se, behöver bara komma ut och röra på mig lite och tänka..

RSS 2.0