Hungrig

Har inte ätit idag, eller ja en tallrik filmjölk, så ska gå och köpa ett paket nudlar eller nått för jag har inte några pengar kvar riktigt och jag kunde inte föra över från mitt ena konto till mitt andra tydligen vilket jag inte förstår varför menmen anyway. Jag har världens huvudvärk och det beror på hunger gissar jag på, sa ja gå och köpa sen hem och äta och sova.
Första dagen på jobbet imorgon känner mig taggad och det ska bli jättekul men är samtidigt rätt nervös och hoppas att det kommer gå bra:)
Och sen idag köpte jag tågbiljett till Lund så lääängtar till lördag när jag får träffa min älskling igen:) <

God nacht

Efter mer än två timmar på skype så borde man nog sova kanske, ska upp imorgon och ska följa med nicolina och kolla julklappar ska bli skoj! :)
Sen imorgon är det kör och sjunga igenom lucialåtarna och sen åker jag nog till pappsen för att få lite mat i magen. upp tidigt på onsdag ta buss till naturen och sen hem och plugga och sen franska och sen torsdag upp och jobba. Tiden har gått och den går sjukt snabbt!

Aja nej nu ska jag sova så godnatt :)


oerhörtvacker...


Hemma igen

Då var man hemma och satte igång tv och dator (Y) och jag är sjukt trött så tänkte lägga mig och typ sova i en timme innan franskan, och jag börjar bli lite hungrig men har bara filmjölk men det får väl duga :)

Och idag slog jag in årets första julklapp, kunde väntat men älskar att slå in paket så jag kunde ju inte motstå det :p


Stockholm

Är i Stockholm och hälsar på mamma, har varit här sen i fredags och åker hem imorgon förmiddag. Det har varit rätt mysigt mammas lägenhet är väldigt liten men mysig dock lite halvt mycket kall, fryser typ ihjäl just nu. Och det finns inte så mkt att göra, ingen tv och egentligen inget internet förutom detta och det kostar multum.
Så har radion på hela tiden och sjunger med, gillar dock Stockhlms radiostationer just nu är det dock Rix fm jag lyssnar på men igår var det någon station som bara spelade untzuntz låtar typ avicii, david guetta, swedish house mafiiiiia, och sen lugna favoriter och bandit och sånt. Varför kan inte vi ha fler bra radiokanaler hemma?

Aja iaf igår var vi och shoppade, jag hatar dck att shoppa för jag är ful och fet (egentligen inte) så kände jag mig igår iaf..  Men köpte iaf två linnen, en julklapp till pappa. och nu har jag inte mkt pengar kvar för bjöd mamma på lunch igår med eller jag betalade maten hon drickan. Så har typ 400kr kvar och det ska räcka iaf till Lund biljett om mindre en än vecka:) Så får leva på vatten och spaghetti (Y).
Annars s igår var vi ute eller hemma och söp och sen var vi ute i typ två timmar för sen stängde typ pubarna och så gick vi till donken och jag bjöd mamma igen! Så var det en kille som var asblyg och villa prata med mig hela tiden och han var tydligen 36år gammal och hade en dotter på tre år och jag var tydligen snygg, söt och vacker det känns ju bra tror dock att det berodde på att jag hade min snygg-mössa på mig ;)

Aja nu ska jag stänga ner detta och sminka mig så ska vi snart till mammas sångsak.. Hejsvejs :)

Leker runt i mitt huvud.

Kan jag börja joba och få lön nu!!?
Har hittat så sjukt mycket saker jag vill ha och som jag vill åka på och ge bort och sånt, så vill ha lön typ nu men jag vet att jag får vänta men det är lugnt jag insåg idag att jag börjar jobba om 9 dagar.. Aaaaaah! :D
Längtar faktiskt lite man slipper sitta i soffan och plugga eller se på tv man kommer faktiskt göra nått om dagarna. Så nu är det till att vänja sig gå upp på morgonarna så tänker sätta klockan på iaf halv åtta/åtta så blir det förhoppningsvis inte lika jobbigt att gå upp sen.

Aja så tagga allt just nu! :D
Och på fredag åker jag och hälsar på mamma i Stockholm vilket också kommer bli asmysigt! sen hem på söndag kväll eller måndag morgon eller nått, sen nästa vecka blir en vanlig vecka typ förutom att man börjar jobbet på torsdagen och sen julfest på jobbet på fredagen sen blir det nog Lund på lördagen:) Wiiieee så ah allt bara känns sjukt bra och jag kommer ha saker att göra typ hela tiden för jag måste plugga med och se färdigt säsong tre av Fringe! :p


Och jag vill ha dessa!!


Bara tråkigt

Har 20min tills jag ska till arbetsförmedlingen och lyssna på volontär arbeten i Europa så därför blir det en lite sån här lista..

SENASTE:
Dryck: Mjölk.
Telefonsamtalet: Nicolina.
SMS: Mamma.
Sång du lyssnade på:
Gången du grät: I söndags.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej.
Har någon varit otrogen mot dig: Förhoppningsvis inte.
Varit kär?: Ja.
Förlorat någon speciell: Ja.
Varit deprimerad: Jao, fast inte extremt.
Varit så trött att du somnat sittandes: Jo.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jadå.
Fått ditt hjärta krossat: Nope.
Skrattat så att du har börjat gråta: Haha jo.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Livet känns bättre så ja(:
Insett vilka som är dina äkta vänner: Visste redan.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Kanske det.
Kysst en kompis: Haha jo några ggr.

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: 2 typ.
Vill du ändra ditt namn: Nope.
Vilken tid vaknade du idag: Runt 08.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg i sängen och sov.
Någonting som du längtar till: Runt julen.
En sak du skulle vilja ändra med ditt liv: Ha mer motivation..
Vad lyssnar du på just nu: Mistletoe (digsterlista på tv'n jag kan inte byta låt)
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag måste gå om en kvart.
Singel/upptagen: Upptagen.
Tatueringar: Ingen.


DIN/DITT FÖRSTA:
Operation: Har bara sytt handen o just det mandlarna.
Piercing: Ingen.
Tatuering: Ingen.
Bästa vän: Första var kanske Hampus.
Sporten du spelade: Handboll.
Husdjur: En Kiiiiissee.
Vaccination du minns: Stelkramp.
Förälskelse: Jesper enligt alla men minns det inte själv.
Alkohol du drack: Öl.


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Båda på helt olika sätt.
Kramar eller pussar: Båda.
Kortare eller längre: Längre, iaf lika lång:p
Romantisk eller spontan: Båda.

Snygg mage eller snygga armar: Båda.
Tatueringar eller piercingar: Tatuering.
Känslig eller inte: Känslig fast inte för mkt.
Ragg eller förhållande: Förhållande.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Jao.
Tappat glasögon eller linser: Nej.
Haft sex på första dejten: Dejt, nej.
Krossat någons hjärta: Nope.
Har du blivit arresterad: Nej.
Dissat någon: Ja nångån.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Har väl hänt.

Yeej.

Ut och rör på mig lite

Ut på en springrunda efter det sista Fringe säsong 2 avsnittet, har inte haft nått liv idag men har faktiskt pluggat och ska läsa igenom hela häftet när jag kommer hem igen men känner att jag behöver komma ut lite och jag måste köpa nått att äta, typ sallad så nomnomnom.

Imorgon blir det att plugga, plugga, plugga, kör och åka till pappa kanske behöver pengar av honom;p

God morgon

Nu ska jag ta ett sjukt jävla långt bad och sen ska jag kolla ett eller två eller tre avsnitt av Fringe och sen diska och plugga och jag måste gå på franskan idag men är inte på topp just nu och min näsa är elt underbart täppt. Gillar inte förkylningar och jag har kommit på att jag typ har varit täppt i näsan ända sen jag flyttade hit...
Aja det går väl över till våren iaf, och nu blir det badet!

Sunshine

You are my sunshine.


Torsdag

Lyssnar på musik på tvn och inser att alla Lady gagas videor och låtar är typ 10minuter lång liiite irriterande när det är tre låtar på rad, annars väntar jag på att tvätten ska bli klar så man kan börja torka den.
Och om en stund kommer lilla Nicolina hit så ska vi dra en runda på stan :)
Och nu började justin bieber sjunga baby baby baby oooooooh!

Så ah det är typ det som händer idag och imorgon är det Fridaay! längtar :)


Duktig

Har precis lagat mat, omeletter med ost och majs blev det inte jättegott idag men det duger.
Kom hem för en stund sen var ute och gick med Sheana i en timme vilket var väldigt skönt, kände att man behövde komma ut lite, bra att ha en sån vän som får ut en med ;p

Så nu ska jag kolla film och äta klart. pss!

movies

Onsdag, jag har typ inte gjort nått idag känns det som, har spelat wii tror jag nästan klarat hela spelet snart och har bara spelat i fem timmar (Y) sen har jag pluggat lite franska och nej jag är inte på lektionen för jag är så jäkla förkyld och trött så tänkte typ laga nån mat nu, har inte ätit riktigt de senaste två dygnen så känner att jag behöver det.
Men ja så först diska sen laga mat och äta. Ska kolla på film med den äckliga filmen nr två ska ses och kanske final destination 5.. Vi får se om jag pallar mer än en film ikväll.

Så ja det var väl allt tjingetjongballong


Something

Ska snart kolla film med mamma, blir väl en kärleks/komedi film idag igen supermys (:
Har dock insett att det inte hjälper ett dugg att kolla på dumma kärleksfilmer när man saknar någon så mycket som jag gör just nu.
Jag känner mig nästan förlamad, orkar inte göra nått hela kroppen känns så tung som om den vore full med ja tunga saker men samtidigt känns den tom. Hela jag är någon annanstans.


:D

jag har el!!!! :D

Och ikväll när mamma kommer om typ två timmar så ska vi flytta tillbaka all skit i vardagsrummet äntligen, så man åtminståne kan komma in i sitt rum och på toan. Så har varit duktig och damsugit lite så det är rent och fint. typ. (Y)


Sur.

Orkar inte med denna "nya" jävla lägenheten längre ja jo spännande att ugnen kontrollerar elen men va fan, jag får välja ha alla lampor släckta och ha ugnen avstängd och sitta i mörkret eller ha ugnen på och typ elda upp stället. Väljer alternativ två just nu. Jag orkar inte och inte så att tvboxern är helt cp inga kanaler utom de vanliga1,2,3,4,5,6,7 och canal plus funkar inget annat! inga sportkanaler inte kanal 10 inget mtv! Jag måste ha mitt mtv på morgonen ju, så allt är cp och jag borde plugga lite mer men jag bara läser och läser oh ingenting går in! har läst boken typ 4 ggr nu och kommer fortfarande inte ihåg ett skit, japp provet kommer ju gå görbra imorgon!

Nu ska jag ringa mamma och klaga lite för jag kan ju inte se på tv som jag ville. Dö.

Spelnörd?

Okej har varit inne på CDON hela jäkla morgonen och kollat spel, blir lite sur på Wii för det finns ju absolut inga spel, kan de inte göra ett nytt kul Mariospel snart? Okej de släpper Zelda och Mario o Sonic London 2012 nästa helg och det vill jag ha men annars så är det ju bara tråkigt, och ja jag kanske borde spela klart de spelen jag har men fucking resident evil spelet går ju inte att komma vidare i! ;p

Så ah jag har en sån här dag då jag vill ha ett ps3, vill ha det nu! För då får man spela typ Battlefield och cod och sånna roliga spel och jag vill spela Fear...? nånting vad det nu heter, verkade lite småmysigt och tvåan kostar 49kr så jag undrar varför jag inte har ett eget ps3.
Sen såg jag ju dock att det kommer ett ps4 om ett år ungefär och jag lär ju inte köpa ett ps3 tyvärr så ett ps4 nästa år? Om jag har pengar. Jappjapp!

Så jag har tråkigt och jag vill spela men hos pappa har jag Xbox, Nintendo 8bit som jag inte riktigt vet om det funkar och sen har jag playstation 1 och älska de gamla spelen men det är lite för använt för att det ska funka korrekt.

Och insåg precis att detta blev ett sjukt långt inlägg om att jag vill spela så ni ser hur desperat jag är! ;p
Haha aja jag ska spela Xbox eller nått, se om jag hittar nått spel som är kul.

Tonight

Ikväll ska jag äta tacos med pappa och Micke, pappa hämtar mig vid sextiden, lite kul att han glömde att vi hade flyttat idag ;p
Så äta lite med dem och sen ska jag ner till stationen och möta upp älsklingen:D <3

Så i väntan på allt det tar jag lite fula egobilder och lyssnar på allt från avicii till justin bieber till triad, så ja random shit helt enkelt :p





Inflyttad

Just nu ser mitt rum helt okej ut, iaf så jag kan vara här inne men snart kommer tv'n in, lite fler kartonger och diverse andra saker.. Så just nu njuter jag lite över att allt är bra och hyfsat organiserat i mitt rum (Y)

Så lägger upp lite bilder på allt bara för kul för snart ska jag kolla hockey på tv'n heja HV eller hur var det nu? ;p


Måååla


säng..


mamma köpte superfint duschdraperi idag som jag valde ;)


och jag hittade en awesome supergoosig mössa som jag vill köpa!! :p

Tänkte lägga upp fler bilder men nu har hockeyn börjat och jag måste på toa innan jag börjar kolla, så tjingeling blir nog ett inlägg senare ikväll med :)


Yeej

Äntligen har man redigt internet och tv igen, så har man nått att göra om dagarna. Och vaktmästaren var precis här så de börjar slipa golvet i vardagsrummet om en vecka och sen tar de badrummet nångång efter det.
Och det suger för nu måste vi flytta alla kartonger till ett annat rum för vi kan ju inte packa upp alla böcker och det förrens nästa vecka då. Men vi får iaf fint golv (Y)

Och idag började mamma spela wordfeud, jag var en duktig dotter och skaffade det åt henne :p

och jag är hungrig och trött och orkar inte skriva mer så hejsvejs!

RSS 2.0