Solamente tú

Jag har den finaste kissen definitivt! :) <3

Skittles

Hemma efter några underbart sköna dagar i Belgien! :)
Växjö suger verkligen och jag längtar till den dagen jag flyttar mer än någonsin nu..

Men iaf jag tyar inte berätta om resan utan tänkte bara göra en liten lista till mig själv om vad som faktiskt händer i sommar så jag vet om jag kan boka in nått mer... Inte för att jag kommer minnas denna men iaf.
Juni: Studentveckan!, fylla en obetydlig födelsedag, midsommar gissar jag på att man kommer fira, Liseberg kanske och sen Peace and Love!
Juli: Fortsättning P&L, Jobba på Putte i Parken, fira mamma, fira pappa, Harry potter sista delen på bio FFS! Emmaboda(?)
Augusti: INTE ETT JÄLA PISS.

Detta är om jag inte får nått sommarjobb, om jag däremot får något så är ju det superbra! (pengarpengarpengar)*


Bryssel

brysselbrysselbrysselbrysselbrysselbrysselbrysselbrysselbryssel jupp imon åker jag och kören dit, ska bli mycket trevligt och skojigt och soligt förhoppningsvis :D Wiiiieeee

Men jag spyr typ har precis slutat med min diet och åt då ryggbiff och sallad Mmmm sjuktgott men jag mår lite illa nu åt kanske lite mer än vad jag får ;p men det var gott så nu är det bara kött och sallad som gäller wheej!
Och måste bara säga att jag varit ändå duktig idag, plockat iordning lite på mitt rum, damsugit köket, laddat min ipådd, gått ut med soporna, skickat in två uppgifter till Åsa och Carina så nu får jag nog G iaf, vi får ju bara se hur provet i foto går sen ;s (Y)




Uachsharmipghmeapye

Har suttit framför datan sen klockan nio idag på morgonen... börjar bli lite trött asså tänkte läsa igenom äckelsvenskahäftet snart för det är ju ett roligt nationelltprov imorgon blö då får jag inte försova mig :'(

Men snart är det sommar och i övermorgon åker jag till Bryssel, Wiiiee :D Får se vad man ska ta med sig dit, hm...


Volbeat

Lyssnar på Volbeat och taggar till att gå och sjunga i kyrkan?! Det är ju i princip samma musik.. Hatar verkligen kören ibland, inte personerna där men alla dåliga och tråkiga låtar! Jag vill inte sjunga "sometimes I feel like a motherless child"! Fatta den är jätte deprimerande och man låter som en man för vi ska självklart sjunga så lågt vi kan nästan... Ööhöh men jätte bra, jätte kul.
Hej då

postcard from hell

Lyssnar på Zebrahead och tar goofy bilder med min superbraiga cam!






Klämmer en finne eller två?

Sitter och målar på mig själv med musiken från högstadiet i bakgrunden, mycket bra!

Idga började min dietvecka.. Började alltså dagen vid tio-elva tiden med en jätte good smoothie (Så jävla äcklig jag vill aldrig mer dricka det!) ja jag skolkade idag för jag sov inget inatt och ville sova mer än två timmar innan skolan. Men iaf eftersom min smoothie var så äcklig gick jag och köpte kakao och bakade muffins.. fast ville bara ha degen så tog en sked i munnen och sen ville jag inte äta mer.. Får se hur dom smakar, det kan väl inte skada med en muffins eller?
Funderar också på hur jag ska göra nu med min andra chokladsmootie, hoppas den är godare och jag tror att jag nog ska vispa den så det inte blir så många äckliga klumpar som det blev förra gången... Aja vi får se men jag ska väl äta den sen träna lite på egen hand och titta tv..

Eftersom jag också har målat på mig själv och på papper tänkte jag ju visa det så inlägget blir lite längre och kanske lite mer rogivande eftersom att bloggar suger..



  


RSS 2.0