Glossybox

 
 
Idag fick jag min första Glossybox! Är helnöjd förutom att boxen var riktigt fin så fick jag väldigt bra produkter. Läppstiftet jag fick ifrån Make up store var helt i rätt färg tycker jag, är väldigt glad att jag inte fick ett svart som Annie fick, usch den enda användningen för det är som hon sa till halloween, och det är ju ett tag till. 
Tandkräm från Oral B fick jag också, låter kanske inte så kul men det var perfekt då vår tandkräm nästan är slut, vilken tur man har!
Läppbalsamet jag fick har jag inte testat men det är rosa och luktar väldigt fräscht och gott, som ja nått bär. 
Fick även en ekologisk moisturizing peeling från Naobay, luktar som vanlig body lotion tycker jag och hoppas att den är bra, tycker väldigt mycket om flaskan/tuben med träkorken.
Sedan var det även en eyelinjer som också var väldigt bra att jag fick då min tog slut förra veckan :) 

Så jag är väldigt nöjd och kommer så att fortsätta prenumenrera på boxen i några månader till. 
 
Annars idag så har jag varit i skolan, fått en uppgift om att jag ska skriva en forskningsuppsats om ett egenvalt ämne, antingen så ska jag rikta in mig på Lss boende och våld mot personal eller så ska jag rikta in mig på tiggare och hur de framställs. Har inte helt bestämt än måste dock göra det senast imon så ja, får se hur mycket info jag hittar om det under kvällen. 
Efter skolan så skaffade jag medlemsskap på 24 seven, har tränat där gratis en vecka nu och tyckte att det var ett bra ställe plus att ligger på vägen hem från skolan så det är ju perfekt!! Så nu jävlar blir det beach 2015 eller kanske 2016 hehe.... Resultat kommer ju inte så snabbt har jag lärt mig. 

Ja det var väl allt för denna gången nu ska jag laga kvällsmat! 

Tenta

Längesen jag bloggade så jag behöver skriva av mig lite, tänkte även skapa en mat och bakblogg av något slag med det jag och Oscar lagar, bara för en kul grej :) Vi får se när man har tid med det..

Igår fick jag resultatet från min första tenta, klarade ju den galant!! :) Var helt överlycklig igår, känns så otroligt skönt att veta att den är helt över, dock så har jag en ny tenta imorgon, yeej.. Vi får se, har inte alls haft samma tid att plugga till den som jag hade med första tentan men förhoppningsvis ska det gå bra. Har försökt mata in allt i huvudet idag och jag kan ju bara hoppas att jag minns i alla fall 80 procent av det imorgon.

Tentan är 8-11 imorgon, efter det ska det handlas och tvättas. Japp en jätterolig fredag! Kommer unna mig ett glas vin med såklart har ju längtat hela veckan!
Godisförbud har jag och Oscar haft denna veckan och det kommer fortsätta ett tag framöver, jag tjuvade och åt en chokladbit idag dock, men kände att jag behövde det i tentaplugget annars ska här inte ätas mer!!! :)

Så det var ett litet inlägg som får duga just nu, god kväll.

RSS 2.0