Måndag

Jaha då var det måndag igen, sitter och lyssnar på spotify och sjunger jättevackert. Ska snart ut och gå med Sheana tror det blir en runda runt sjön, jag behöver verkligen röra på mig var längesen nu.

Annars så har helgen varit bra, fredag var trevligt och lördag var väldigt kul söndagen däremot hade jag gärna hoppat över. Nästan en halv liter tequila var nog lite för mycket menmen I live!
Det är dock så sjukt fint väder hela tiden så man kan ju inte bli annat än glad och det är sommartid!! Helt sinnes, påsk nästa vecka och ska bli skönt med lite ledighet och förhoppningsvis några extra dagar med älskling som jag saknar nått enormt!

Ska väl ta på mig en tjockiströja och så får jag nog gå snart :)
Tjingtjing

kiiissen




söt^...^


Hyyyper

Jag älskar min arbetsplats!



Lisas Hairy cow

Snart blir det räkbombbakelse och afterwooork!!


Home sweet bed

Hemma i sängen helt utmattad har precis diskat förstår ni, det tar på krafterna.
Annars idag så har man ju då såklart jobbat och sen gick man hem till Jenny och hon klippte av mina toppar, känns skönt :)
Jag tänkte väl sätta på en film men egentligen vill jag kolla tv men den vill ju såklart inte fungera.. jäkla comhem box så ska se om den kanske vill fungera om en timme eller så.
Frågan är vilken film jag ska se om jag typ ska sätta på the butterfly effect 2, såg ettan i förrgår för har aldrig fattat filmen innan och med innan menar jag att jag såg filmen typ när jag var 12. Så såg det i tisdags iaf och jag fattar att jag inte fattade den när jag var mindre, nu fattar jag :D haha
Inte för att det är en suverän film men den duger så ah det blir nog att kolla den nu och sen sova :)

ah nej orkar inte skriva mer hejsvejs!!


mhep

Yes I bought the game... :D
Resident evil då, jag behöver skjuta lite zombies för att avreagera mig ibland och jag har redan ett men det har jag ju typ klarat, förutom sista bossen som vägrar att jävla döööööö. Men iaf :)

Nu sätter jag på en film typ contagion heter den.

Gotta love'em


google bild ofc


Having a bad bad day

Helt enkelt en tråkig dag och jag vet inte hur jag mår.. Har jobbat, tränat, ätit, tittat film och nu ska jag duscha. Ja jag är äcklig som inte duschade direkt eller nått.. Sen blir det nog en film till, har ju inget annat för, funderar dock på att beställa ett par converse och ett wiispel tänker att det kanske gör mig glad men jag behöver spara på pengarna lite så får nog överleva ett tag till utan de.

Blev dock sugen på spelet.. tror nästan jag köper det...det är ju trots allt på rea ;p


RSS 2.0