Lilla lady

Yeej internet funkar igen!


Har snott mammas mobil idag för min är på lagning men fick precis ett sms från telia att den var klar.. Vill dock hellre ha mammas hon kan ju ändå inte med touch mobiler ;D

Menmen iallafall har jag lite tråkigt just nu är sjukt hungrig men inte sugen på nått att äta, och jag vet jag msåte äta men jag åt faktiskt en banan nyss, det ni! (:

Aja jag drar till far min snart så hejdå (:

Thats were we are

Har precis lyssnat på låten Weises egna låt som sjöng igår helt awesome, täntke faktiskt gå och lägga mig nu för jag är sjukt trött... Och jag tror att jag inte har någon fotolektion imon vilket känns jävligt najs, frågan är om man ska gå dit ändå..? Aja vi får se helt enkelt :)

Tänkte bjussa på lite fler bilder tänkte lägga upp dom på facebook men pallar inte så det får bli bloggen just nu iaf :)


Så sööta Daniel :)


Paul


Geir! Ascool


Och självklart Andreas Weise (:



Sov så gött!


godnatt

Idolbilder

Ja nu lägger jag in bara några få bilder från Idol i Kosta, enjoy typ



Linda

WEISE!! awesome

weise :D

Awesome! :)


Superduperr

Okej ett litet inlägg då.. Andreas Weise ohwowohwow :D

Var i Kosta igår och kollade på idolerna; Linnea, Geir, Linda, Daniel och Weise :D
Det var kul dom är så jävla duktiga allihop och det var kul att få se dom live liksom, blev kär i Weise när han sjöng sin egna låt den var så sjukt fin! De andra var helt underbara också, kul att han sjöng Talking about a revolution älskar den låten (:

Linnea var helt awesome också älskar när hon sjunger heartbeats! Daniel var också bra det var kul när han spelade/sjöng fel och bara förlåt hehe aja jag tog typ 400 bilder varav säkert hälften av dom är på Andreas så det kommer bilder i nått senare inlägg för jag har inte ens kollat igenom dom än, men den som väntar på nått gått... ja ni vet.

AJa tjingeling :D

Hair oh yes!

Färgar håret för fullt nu! Det är 13 minuter kvar tills avsköljning xD

Får se hur det blir, jag köpte nån brun färg fast eftersom att grunden nu är röd så har jag ingen aning om hur det blir... det ska bli spännande och se ;)

Sjuksjuk

Idag kan man verkligen säga att det är vinter! typ två decimeter snö rätt mysigt faktiskt men kallt

Är hemma från skolan idag för jag mådde sjukt dåligt igår kväll (olycka klockan 21.00) mådde inte heller så bra idag på morgonen, så det suger ltie halvt missar ju idrotten som börjar om tjugo minuter :(

Jag har sovit lite extra länge idag och ska se om jag kan äta lite frulle snart. har bara lyssnat på musik nu på morgonen ska också gå till åhléns och köpa hårfärg min utväxt är inte att leka med!!

Aja det var allt just nu ska bara lägga in en låt med :)


Baraförattjagville

Bara för att jag ville dårå

Det stora hösttestet

kärlek
är du kär? - Nej
har du dumpat någon? - typ
har du verkligen varit kär? - typ, eller njae
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - Nej
är du rädd för kärleken? - Nej

badgirl / badboy
har du rökt? - Japp
har du varit full vid fel tidpunkt? - det vet jag inte
tycker du att det är coolt att supa? - Ja aschcooolt!

utseende
hur lång är du? - 1.77.777777
hårfärg? - rött med ful utväxt -.-
stil? - Helen stilen
är du nöjd med ditt utseende? - Ibland
är du mogen? - Asså ja?!

fritid
du har varit på läger? - Joo
du skriver låtar/dikter? - Länge sen nu
du spelar handboll/basket? - Handboll
du spelar fotboll/innebandy? - lite innebandy
du är ofta med kompisar? - Jadå..

du tycker om att
[x] kramas
[x] prata
[x] sova
[ ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[x] lyssna på musik i hörlurar
[ ] vara på stan
[x] vara ensam
[x] vara med kompisar
[/] att vara kär
[x] vara i skolan
[x] vara hemma
[/] shoppa
[x] se på film

du är nöjd med
[/] din kropp
[/] din mage
[x] dina ögon
[/] ditt hår
[x] din längd
[/] din näsa
[/] din mun
[ ] ben
[ ] dina tänder
[/] händer
[/] fötter
[/] hela alltet
[/] ditt liv
[x] dina vänner
[x] din familj

Photoshop me like sometimes

är bara tvungen att lägga in denna nu innan internet dör.. Har haft kul med PS eftersom internet inte funkat så har inte så mycket att göra, och så kollade jag tv också då men iaf..

Shutter shades!


(normalt ful bild men jag gjorde ett litet fel och då blev det så här! Grööööönt :D


This has no name..

Har precis läst lite nyheter på aftonbladet och äntligen då fått tillbaka mitt internet så nu kan jag göra min samhällsuppgift! hoppas internet funkar så länge så att jag kan skicka den också men man vet ju aldrig :)
och jag är typ glad, läste på idolsidan att weise ska på deras roadshow på lördag och jag tänkte... Vad fan det är ju i Kosta! Helt awesome underbart om man får se hnom :D Naaw lilla Weise hahah

Men iaf jag har också letat lite skönhetstips eller vad man ska kalla dom, jag menar beach 2011 nu kommer ehhh jag? hhaa nej skojar bara men jag ska försöka göra en sak jag läste om bara för att testa och verkligen se om det funkar skulle vara kul :D




Citerar Weise: When it feels like everything is going to hell, why don't enjoy the ride ;)

Hejhoppsn..nää

Sitter i skolan och har redigerat lite bilder på Ida till personliguppgift och till mångfaldsbilden, det blir nog bra bra bra ska ni se se se. Aja nu läser Nicolina min blogg men hon har ju itne läst detta inlägget än, aaahaaaaa!!!


Jag är typ glaaad ahaaha

Fick ett lyckorus inom mig nu efter jag kollat på mitt lagshandbollsmatch (vi vann btw). Helt sjukt jag sprang upp för himlabacken och sen sprang jag typ igenom hela stan och ja folk kollade konstigt på mig men helt underbart var det och nu har jag skrivit loggbok till idrotten och håller t.o.m. på med projektarbets loggboken, jag är ju inte säker på typ nått datum eller vecka men det är väl inte så noga :)

Men ja jag är typ glad och nu äter jag filmjölk och flingor med och jag ska bli klar med samhällen och skicka den om internet inte fuckar sig, och jag har gjort personligamål som att jag ska sluta med enmassa onyttigt, jag vet att jag har sagt detta innan men jag måste bli nyttigare! och ska gå ner typ 10kilo så vad fan nu gäller det jävlar att träna och äta nyttigt!

Jag har lite ångest för typ skolan eller inte skolan men typ graf, jag känner att jag verkligen typ hatar Carina på nått sätt hon är jätte trevlig ja visst men jobbig, extremt jobbig och jag vill itne göra mitt jävla reportage. det kan ju bara ta sig i röven ungefär men iaf annars är allt helt undebart"! nu ska jag göra klart det jag håller på med och sen sätta mig vid tv'n!!!! Wiiiieee

(btw så skrev jag typ allt detta på en minut, tror aldrgi att fingrarna gått så snabbt på mig.... ehehehehe)

Tjingelingeingeigling!!!

I know I know

Är inte så jätte aktiv längre som jag har varit ett tag har jag kommit på, men mitt internet funkar inte så vad ska jag göra liksom. Idag har jag inte gjort ett skit, tänkte göra sista nuppgiften på samhällen, men jag behöver diciplin! I know.. Men iaf mamma köpte ny mobil idag till sig själv.. samsung galaxy 5 eller nått och jag tror att jag får htc wildfire i julklapp vilket är helt awesome :D
Nu ska jag äta eller nått för pallar inte skriva så hejsvejs kanske skriver nått kul imon om jag har internet :)


Harrypotter!!! yeej

Idag ahr jag sett harry potter, helt jävla awesome ska så se den igen snart hoppas jag :D är käär typ <3

Och har precis skrivit min önskelista till jul. Det är mest små saker men kom ändå upp i 2000kr :) önskar mig dock en systemkamera för 7000kr med men jag vet ju att jag inte kommer få den om vi inte typ vinner på lotto eller nått så jag skrev inte ens upp den.. :( lite synd men va fan jag överlever utan ;)

Nu ska jag kolla klart fotbollen Accio tv! (<-det funkade ej...)

Pössheij

Bara för kul/tråkigt

Bara för att jag lyssnar på musik så tänkte lägga in typ det bästa från idol iår, enligt mig då.. fast sen kom jag på att jag inte pallar lägga in allt, så det blir typ tre eller nått.. whejeheehje fast det blev bara två och den awesome Adreas Wiese låten haha ohwowohwow







The man who can't be moved

Ja hejhej nu ska plugga lite fast kommer inte göra det riktigt än (/heheh0)

Lyssnar på The script skivan jag köpte i sthlm and I'm in love så sjukt bra är dom, perfekta låtar att inte plugga till heheh.
Och vet ni vet ni?!! I övermorgon är det Harry potter premiäääär! Jag och Nicolina ska efter skolan gå till bion och kolla Harryfuckingpotter! Helt awesome som man har längtat efter denna, dock vill jag ju se del 2 också men den som väntar på något gott väntar... Ja ni vet. Dock är det lite sorligt då att Fred dör i del 2 :'( BUHUU (det borde vara i del 2)

Men iaf läängtar som satan, Mmm bio popcorn, Harry potter och underbara Nicolina kan det bli bättre? :)

Tjingelingelingeling


Det finns idioter

Inatt blev min lägenhet äggad.. Jätte kul tre ägg två på utsidan och ett kom in genom fönstret och landade på mammas fotölj, nära gitarren kul om den hade blivit träffad hade blivit helt förstörd. Men ja jätte trevligt mamma beskyllde mig först men det måste ha hänt inatt och jag går nog inte in och kastar ett ägg på fotöljen bara för att jag har tråkigt...

Aja idag har jag kollat handboll, mitt lag förlorade dom spelade sjukt kasst! Och sen efter det så spelade herrarna så jag och några andra från laget fick torka upp deras underbara svett på golvet. Känns bra när man torkar upp sin brors svett. Men ja isf dom vann med ett mål mot Skurup eller vad dom heter (:

Nu orkar jag inte skriva mer hejdå

Talking about a revolution



<3

Fuckin' Perfect!



Är kär i denna låten. Helt barabara kääär

The scientist

Sitter hemma hos pappa och äter frukost och lyssnar på underbar musik.
Vaknade vid sju vilket kändes lite onödigt eftersom att jag inte behöver vara i skolan förrens halv tolv och wiie då ska man prova ut studentmössa och kläder! Awesome (:

Sen har jag då omprov i historian vilket inte kommer gå bra det heller eftersom att jag är så jävla sämst så att jag inte orkar plugga så tror nog att jag kanske hoppar av den kursen för om jag får ig idag så är chansen rätt körd för mig att lyckas få g i kursen... Men jag ska kämpa! hrm


"nobody said it was easy but no one ever said it could be this hard"

SHhaalalhaha

aaahhahahahahahahaha har inget att skriva förutom I like to move it move it you like to....... MOVE IT!

Bambambida

Tjatjaa bloggen!
Sitter i skolan som alltid gör och väntar på att min ARL lektion ska börja, vilket är om typ 50min.. Ska äta snart potatisgratäng med lök och kassler.

Idag ska jag förhoppningsvis lämna in min mobil om jag orkar, men jag måste ju så ja det ska jag göra, så ska jag åka till pappa för jag har inte varit där på ett tag, jag ska också plugga underbar historia vilket jag inte orkar men vad fan om jag vill ha betyg i det så måste jag ju. Sen ska jag se om jag kan göra klart samhällen jag har sista uppgiften kvar fortfarande eftersom att min cpdata inte kunde öppna skiten, men nu är det ju löst hoppas jag (:

Och jag måste skriva mina tisdags-scheman för jag är helt awesome och ambitiös på tisdagar xD (och för att jag inte har så mycket annat för mig)

Tisdagar:
06.45 - Vaknar
07.44 - Går till skolan
15.26 - Kommer hem
16.41 - Går till kören
19.19 - Kommer hem från kören
19.57 - Går till träningen
22.25 - Kommer hem från träningen
23.05 - Sover

Times left for nothing

Har en stund över, snodde från Annies blogg.

1. Ställ in musikspelaren på shuffle
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)


1. Hur mår du idag?
3
2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
Look at you now
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Radio
4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Going under
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
Now or never
6. Hur är det med kärleken?
Not gonna get us
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Vild och skild hahah
8. Hur mår dina vänner?
Who knew
9. Tycker dina vänner om dig?
Mad as Rabbits
10. Hur ser folk dig som?
Princes of the universe
11. Spanar folk in dig?
Breathing your love
12. Är du bra i sängen?
Risky buisness
13. Har någon sexfantasier om dig?
Can you hear me
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Hiphopper
15. Hur kommer du dö?
My love
16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
Leet the flames begin
17. Vilken är din oturslåt?
Now you're gone
18. Vilken är din turlåt?
Heartbreak warfare
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Broken strings
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
2 happy 2 soon
21. Hur är det med ditt liv?
Tell me why
22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
In my arms
23. Vad ska ditt första barn heta?
Where the story ends
24. Hur kommer ditt liv att bli?
Jobb
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Fly away
26. Hur kommer sommaren bli?
Good day
27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Love me to pieces
28. Kysser du bra?
You don't mean anything
29. Mår din kropp bra?
Angels
30. Får du tillräckligt med sex?
What's this?

Brick by boring brick

Sitter uppe på foto och har absolut ingenting att göra, jag har inte många bilder som är roliga att redigera och jag fattar inte om vi har nått att göra förutom Mångfaldsuppgiften som jag ska göra hemma.. Så har redigerat lite bilder, en på min katt. Jag saknar henne kom jag då på :)

Men ja Alice kollar på kjell på youtube, Mia redigerar porr bilder, Annie och Sanna pratar med Per-håkan, Ebba och Linn gör ingenting (och Linn har löshår omfg!), resten av klassen är försvunna..


It's back to normal again

Och nu är sista natten på lovet. Skola imorgon igen, ååh vad jag har längtat efter klädsömnad! Två lektioner imorgon och slutar halv 4. Det är som vanligt Underbart..

Ne tänkte lägga mig och njuta av sista s.k. friheten Godnatt! (:

Dirty little freaks

Allt är städat klart, väntar nu på att mamma och Micke kommer så ska vi äta lite :)

Har ltie ljus tända i mitt rum och myser med musik, tänkte sätta på någon dålig film nu medans jag väntar, får se vad det blir.

Tog lite bilder när jag städade så lägger väl upp så många som går haha, oerhört onödiga bilder men vill väl bevisa gör mig själv att mitt rum kan vara fint :D














Raise your glass

Städar mitt rum, jippie (:
Att lyssna på Raise you glass med Pink under tiden man städar gör det hela mycket roligare, en perfekt städlåt! Hmm får se vad jag har kvar, skrivbordet, damsuga och bädda rent, ja min städning hittils har varit ta undan klädhögarna som låg lite överallt, på bordet, pallen, golvet, i väskor ja det var väl allt... Aja nu ska jag ta mig an skrivbordet vilket är det jobbiga för jag vet att det kommer aldrig bli rent och med en så bra ordning som jag vill ha.. Känner att de gamla x-box spelen är lite ivägen men har ingen annanstans att ha dom.
Fast visst fan eftersom att jag inte har något tv-spel hos pappa så skulle jag ju ta med det dit. Hah det hade jag glömt ;D Kanske borde packa ner det istället så jag kommer ihåg det (Y)

Aja plocka undan saker och sen damma skrivbordet, sen facebook.. och sen damsuga :D


Helt awesome dude!

se för er själva, sjukt bra!


A little of your time

Men Tjeeeenaahaa!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, letar lite halvt efter mina byxor och är sjukt sugen på Ben and Jerrys glass! Skulle vara en sjukt god frukost.. Mmm...

Aja ikväll är det fest då, halloweenfest för Ebba och Linn typ, vet dock inte om jag ska gå för ska på bröllop imon och det är väl inte sådär jätte bra att festa innan, och da party är ju typ nånstans utanför Alvesta i skogen.. Man ska ju hem också vilket tydligen inte tyå går.

Men iaf, jag vet itne vad jag ska göra idag.. Jag vill färga håret men jag har lite beslutsångest för nu är min utväxt sjukt ful, och jag tror jag vill bli riktigt blond, men vet inte för det sliter som fan på håret och pallar inte klippa mig sen igen.. Annars tänkte jag ju färga det typ brunt men det känns så tråkigt. Fast nu har jag ju iofs varit rödhårig ett tag så det behövs en förändring :D




Samson

Sitter och kollar på tv med mamma men det är reklam nu så satte mig vid datan och satte på Samson med Regina Spektor, gillar inte henne sådär jätte mycket men avgudar nästan den låten!

Och ja jag hinner inte skriva så mycket nu under reklam pausen och jag orkar inte skriva mer så ja ett helt onödigt inlägg som vanligt.. Men kan bjuda på en osminkad och oredigerad egobild (:




God morgon

God morgon världen har varit vaken i två timmar nu, bussen går vid tolv så tänkte ta tunnelbanan vid typ halv elva så kan jag fika på stationen innan 6 timmars resa väntar (:

Nu sitter Nicolinabajs på ett flyg till Tenneriffa och NEJ jag är inte avundsjuk att hon är på Tenneriffa samtidigt som jag sitter i en buss hem till Växjö.. wiiee

Aja jag kollar på vakna med the voice, tycker inte riktigt om dom men det finns fan inget annat att välja på så ska se om jag kunde kolla nått fint på typ tv6play eller nått

byyyeeeee

Don't leave me dry

Ja jag vet att jag sa att jag skulle plugga... Jag har inte ens öppnat böckerna behöver mer diciplin tror jag men det är ju så jävla tråkiiigt.
Men tänkte faktiskt lägga mig i sängen och läsa historieboken för jag vill inte ha IG som jag fick... wonderbaaaart

aja palla.. hejdå


Don't leave me high

Sitter i hotellrummet och lyssnar på Radiohead och lite annat, ska plugga idag, jag vet att det är höstlov men jag har inte så mycket annat val -.-

Steg upp vid sju idag för ville inte direkt gå ner själv till frukosten efter mamma åkt och jobba ;p men nu är jag hungrig igen och jag har pengar så jag ska hämta ut typ en sallad eller en räkmacka och läsk i receptionen men om jag äter nu kommer jag vara jätte hungrig sen och mamma kommer inte förrens senare ikväll, så jag överlever nog en stund till (:

byebye


They're the ones who'll spit at you,
You will be the one screaming out


RSS 2.0