Bloody sunday


I don't know how to make me understand why?

Växjö HF

Kollade precis match nere i Kungsmad eller NCC-arena som det så fint heter.. Ja matchen var iaf mellan Växjö HF's A-lag och sen Växjös Bilagan det var sjukt bra match nästan alla på läktaren hejade för Bilagan inklusive jag och mamma. Matchen var jämn och Bilagan ledde störst del av metchen men förlorade sen med 3 bollar, slutresultatet blev 20-23 till A-laget då..
Jag var ju tvungen att klappa som satan för att peppa Bilagan då för Micke spelade så mina händer är väldigt röda och det luktade typ bränt om dom innan haha ;p

Men ja synd att dom förlorade de var det bättre laget enligt mig.. Och A-laget var helt enkelt ja typ inte så bra som dom ska vara :)


(Ej nytagen bilden är nog tre år gammal.. xD)

Helt awesome

Kollar lite på ebay och hittade dom här legginsen från Ed Hardy, helt underbara haha



Ny vecka

Okej imorgon börjar skolan då, samling klockan 08.00 i nån sal.. Så information till 09.30 sen börjar lektionerna, grejen är att vår lektion börjar inte förrens 12.05, känns bra : )

Idag börjar jag träna... Är liite smått nervös eftersom att det var kanske 6-7 månader sen jag tränade handboll och vi börjar med att springa 30minuter. Jag kommer alltså att DÖ innan själva träningen börjar (Y)
Men det känns bra att äntligen börja sen blir det träna Måndagar och Fredagar och sen Torsdagar när det är styrketräning... Och i Oktober ändrar dom tränings tiderna för då börjar U-lagets matcher får se vilka dagar det blir träning då.. förmodligen samma dagar som innan fast även på tisdagar efter min kör kul.. Som sagt jag kommer nog dö några ggr om iår ;p

haha

bara för att det är så sjukt snyggt med mittbena... eller kanske inte ;p




Saturday

Kom precis hem från kräftskiva hos farfar, det var väldigt trevligt :)

Får lite smått panik idag när man kollade schemat igen, dom har lagt in schemalagd projektarbetstid vilket ja vi ska ha men kul att mina kära klasskamrater får panik när det är så att vi inte ens ska vara i skolan då, eller vi ska väl det men tror inte vi behöver det jag menar om man kan sköta sitt projektarbete bra utanför skolan så gör man väl det?! Det jag vill göra är inte direkt nått man sitter och planerar i skolan menmen det löser sig säkert.
Skolan börjar ju snart.. usch känns nervöst men ska bli superkul :)

Är lite trött idag igår hade jag och Ida filmkväll hemma hos mig vi kollade på fem filmer eller fyra och en halv kanske eller nått aja minns inte ;p
Jag somnade dock 06.30 kändes undebart haha men det var väldigt ljust i mitt rum så var tvungen att ta min sak som man har för ögonen så det blir mörkt, mm det var skönt. Sen vaknade vi och steg upp vid elva tiden och gick ut på stan. Ida köpte leggins på H&M och jag köpte en kalender och tre kollegieblock till skolan kändes att det behövdes hehe och så fikade vi på Askelyckan :)


Aaah

Skolan börjar om tre f...ing dagar :)
Och kollade precis mitt schema och jag går förmodligen inte i skolan på fredagar helt underbart med en ledig dag! så ja jag är typ skitglad :D


Löpning

Var ute och sprang idag... Mina lungor orkar ingenting för jag andas inte rätt men det går inte att andas rätt jag vet att man ska andas in djupt och sen på fjärde steget andas ut på samma sätt, istället börjar jag hyperventilera, asabra!

Nej men det är väl inte så bra nu när man tänker börja träna igen nästa vecka att inte riktigt ens orka 3km utan att dö av syrebrist och sen att axlarna gör ont när man springer..
Kan vara dax att söka upp sjukgymnasten kanske? Jag menar jag har ju haft problemen med axlarna i 5år..


Tonight

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight
Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight

Happy

Jag är glad, jag är Nöjd! Jag vet inte vad som har hänt men något är det och jävligt bra är det! Underbart det finns bara en "sak" just nu som kan göra det bättre än vad det redan är men jag mår så jävla bra och har lovat mig själv att denna känslan ska alltid finnas till även om man får leta efter den ibland ;p



Movies

Har undebart film maraton med mig själv :)
Därför tänkte jag skriva mina top tio filmer någonsin för att de helt enkelt är de bästa filmerna gjorda. Kan säkert räkna upp typ femtio as bra filmer till men det känns lite överambitiöst. Har tänkt på en sak... Varför låter allt så mycket snyggare på engelska? ;p

The pianist
The shawshank redemtion/Nyckeln till frihet
The green mile
Gladiator
Schindler's list
The shining
Se7en
One flew over the cuckoo's nest/Gökboet
Forrest gump
Pay it forward/Skicka vidare

Otroligt snygga ;p


C + P

Jag har damp, och hatar mig själv idag...

har också konstaterat att jag är mentalt störd..


Lördag.

Självklart blir man sjuk idag... Förkyld perfekt tajmning till att man åker till Gbg imorgon jag orkar inte blev precis frisk från min hals tog sista tabletten penicillin idag och då får man en annan sjukdom Great!

I torsdags bestämde jag mig att återuppta handbollen, kollade på match idag och pratade med Uffe om det gick bra att jag började igen, saknar det verkligen så jag börjar nästa vecka eller måndagen efter vi får se helt enkelt men det känns skönt, vet att jag kommer få ångest över att jag inte har tränat på ett tag men det är bara ut och springa. Tyvärr är handbollen samtidigt som skolan så jag kommer inte ha så mycket fritid till andra saker. Ska verkligen kämpa med skolan nu sista året, tror jag iaf och sen handboll och kör.... Hej osociala Helen ;s

Hoppas mina nya gröna converse kommer på måndag med (:


Burn

Hatade denna morgonen..

Först vaknar man av att man får en hjärtattack några sekunder senare när man fattar att man är vaken förstår jag att det är åska, första gången jag verkligen blivit rädd för det. Jag älskar åska på kvällen för då är det mysigt men när man precis har vaknat eller vaknar av det.. Ja man flyger upp.
Jag försökte samla mig och letade efter katten som låg livrädd under pappas säng gick ner tog mitt täcke och satte mig i soffan.. Kändes inte bra att sitta där helt själv fortfarande uppskakad och åskan slutade inte.

Jag hatar att vara själv

01:18

God natt morgondagen spenderas med älskade Ida :) <3

Alright


Just gonna stand there and watch me burn
but that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
but that's alright because I love the way lie
I love the way you lie


Ingen handling men Rix fm vare














Karloskar Day

Idag börjar det hela på redigt. Igår var det The Ark och dom var awesome, gulligt av Ola att bli tårögd när han började prata om Växjö och publiken sjöng som ceciliakören tyckte han :)
Idag blir det Rix Fm festivalen med Nicolina, Ida och Annie sen kommer nog Joel hit med men han är ju helt emot Karloskar dagarna så han kommer nog inte kolla på festivalen eftersom att han helt enkelt är sämst ;D
-
paarttyy
'
Och btw Nicolina har köpt en rosa tandborste omfg den ska hon ha hemma hos Joel och det var så viktigt för henne att hon var tvungen att säga det Joel aaaaaaaaaaaaaaaahh
_

Götebörg

Nu är det klart att jag och Ida åker till Götet den 15e tror jag det var :) Kommer hem sen den 16e, ska kolla på Rix fm och Liseberg då såklart!
Inte för att jag blev typ beroende av att se Jocke på scen (och inte den Jocke som alla andra menar ;p) han är helt awesome!
Självklart vill jag fånga en till tröja fast en blå eller lila denna gången, det har jag ju dock chansen till på fredag då blir det ju Rix fm här i Växjö med typ ett roligt band och det är ramsells hehe, men kan man få chansen till en tröja så tar man den :) Sen ska jag förhoppningsvis ha en kamera eller mammas kamera om hon hinner komma hem, endel av mig hoppas endel inte, dock saknar jag mamma men karloskar är inte så kul att träffa sin mamma på hehe.

Var på sjukan idag, fick skriva över mig till tbg istället för i stan. varför vet jag itne men jag var iaf tvungen så jag äter penicillin i tio dagar nu tre tabletter om dagen, får inte äta under tiden.. så jag får äta om en kvart och jag är vrålhungrig och ska baka mumsiga muffins med :)



Halmstad

Var i Halmstad igår med Annie och Ellinor :)
Vi kollade på Rix fm festivalen för Annie ville se Darin så hon körde dit och då måste man ju hänga med liksom ;p sen blev det ju inte så kul för darin ställde in för att han var tydligen sjuk... det fick vi reda på efteråt så annie var inte så glad.
Efter festivalen åkte vi till Tylösand och dom fotade lite, jag har ju ingen bra kamera så jag badade fötterna i vattnet istället hehe.
När vi körde hem höll vi på att köra på en älg som stod mitt i vägen, sånna händelser är bra för hjärtat har jag hört..
Fick tag på en epic rosa rix fm tröja, det var den första som slängdes ut med awesome! ;D
.
'

RSS 2.0